Uusimmat julkaisut

 • 16.8.2023

  Lounaslistat

  Täältä näet Kielon tiloissa toimivien ravintoloiden Fiilun, Salvian, Bistro Mattilanniemen ja Bistro Skinnarilan lounaslistat.

  Lue lisää
 • 25.3.2024

  Ketteryys, nopea päätöksenteko ja sujuva vuorovaikutus. Arvot joiden tulee näkyä myös toimitiloissa.

  Kielon muuntojoustavat tilat antavat toimitila-asiakkaillemme mahdollisuuden toivoa tiloiltaan juuri niitä asioita, jotka tekevät tilasta Hyvän Työn Paikan.

  Lue lisää
 • 11.1.2024

  Motivaation merkitys mielen hyvinvoinnille – webinaari 17.1.2024 klo 9-10

  Kun tunnistamme ja tutkimme motivaatiota, voimme parantaa sekä omaa että muiden hyvinvointia. Varaa tunti aikaa ja tule mukaan, kurkistetaan yhdessä motivaation maailmaan!

  Lue lisää
 • 7.12.2023

  Verkostoitumista, parkkitilaa ja sujuvaa yritysarkea

  Lappeenrannan Skinnarilan toimitiloissa viihtyvä Syncron Tech Oy on vuosien varrella päässyt todistamaan Kielon tilojen muuntojoustavuutta. Syncron Tech kehittää ja toimittaa tuotantoa palvelevia ohjelmistoratkaisuja...

  Lue lisää
 • 30.11.2023

  Tanssiessaan jokainen on kaunis

  Kielon ja Jyväskylän Tanssiyhdistyksen yhteistyössä järjestämä tanssiryhmä tarjoaa Kielon asiakasyritysten työntekijöille mahdollisuuden päästä kokeilemaan eri tanssilajeja matalalla kynnyksellä.

  Lue lisää
 • 17.11.2023

  Kielo – turvallinen paikka tehdä töitä

  Haluamme tarjota asiakkaillemme turvallisen ja viihtyisän työympäristön kiinteistöissämme ja sen tavoitteen eteen tehdään laaja-alaista ja ennakoivaa turvallisuustyötä. Turvallisuus on meidän yhteinen...

  Lue lisää
 • 7.11.2023

  #Kieloliikkuu – monipuolista liikunnan iloa arkeen

  Meille on tärkeää edistää asiakkaidemme työkykyä ja terveellisiä elintapoja monin tavoin. Tahdomme luoda ympäristön ja yhteisön mikä mahdollistaa ja kannustaa hyviin valintoihin.

  Lue lisää