#Kieloliikkuu on meidän tapamme tukea asiakasyritystemme henkilöstön liikkumista tuomalla sitä mahdollisimman lähelle työarkea. Meidän mottomme kuuluu: kun ihmiset voivat hyvin, myös yritys voi hyvin. Liikunnassa pätee helppouden sääntö. Kun se tehdään mahdollisimman vaivattomaksi, on siihen helpompi ryhtyä. Meillä Kielossa on tärkeää edistää asiakkaidemme työkykyä ja terveellisiä elintapoja monin tavoin. Kielo kantaa kortensa kekoon luomalla ympäristön ja yhteisön mikä mahdollistaa ja kannustaa hyviin valintoihin.

Aamutreenien jälkeen työpäivä alkaa mielettömällä energialla ja samalla iltaan jää enemmän aikaa perheelle. Tanssitunnille on helppo lähteä kun tietää, ettei ole ainoa tanssitaidoton toimistoaikuinen paikalla. Tai kenties tie maratoonariksi alkaa työporukan yhteisestä juoksutapahtumasta.

Liikunnan merkitys elämäntyytyväisyydelle on erityisesti näiden kriisien kurittamien vuosien jälkeen noussut arvoon arvaamattomaan. Ei siis ihme, että liikuntaetuuksista on tullut niin jaksamisen kuin työhyvinvoinninkin näkökulmasta yksi arvostetuimmista työsuhde-eduista.

Liikkuminen ja aktiivisuus on hyvinvoivan työyhteisön energian lähde

Näin Kielo tukee liikkumista:

Tanssin iloa, onnistumisen kokemuksia and all that jazz

Kielon asiakkaiden ikiomilla tanssitunneilla käydään läpi laajalla skaalalla Jyväskylän Tanssiopiston lajivalikoimaa aina flamencosta irlantilaiseen tanssiin ja kaikkea siltä väliltä. Mitään lähtötietoja tai osaamista ei tarvita, vaan ajatuksena on päästä kokeilemaan ammattilaisen ohjauksella eri lajeja ja tutustumaan tanssin maailmaan ilman paineita aiemmasta osaamisesta. Tanssitunneilla perehdytään lajin ominaisiin liikkeisiin ja lopuksi opetellaan lyhyt koreografia päivän opeista. Kielon asiakkaat perheenjäseneineen saavat tuntuvan alennuksen tanssitunneista.

On maanantai, ensimmäinen Vintage Jazz – tunti. Musiikki soi ja jazzkädet viuhuvat. Joka puolella tanssisalia näkyy hymyileviä kasvoja ja yhteen ääneen päivittelemme, miten vaikeaa voikaan olla muistaa neljä, siis n e l j ä peräkkäistä liikettä. Joku kysyy, että miten se kantapää oikein pitikään laittaa tässä liikkeessä ja kummalta puolelta pitikään pyörähtää ympäri. Tanssitunnin jälkeen onnellisuus uuden oppimisesta paistaa kasvoilta ja moni sanookin ääneen, että olipas hauskaa. Tanssin ilo – se on ihanaa ja sen voi löytää myös aivan tavallisena toimistoaikuisena.

Anna Väisänen, Kielo. Tanssin tosifani.

Juokse Forrest, juokse!

Finlandia Maraton juostaan vuosittain ja se starttaa Kielon Lutakon kiinteistöjen etupihalta. Kielon asiakkaille tarjolla on sekä alennus osallistumismaksusta, että Kielon edustussaunatilat käyttöön Finlandia Maratonin ajaksi.

Tapahtuman nimi antaa olettaa, että täytyisi olla kilpatason maratoonari osallistuakseen, mutta pelko pois – Finlandia Marathon on kaiken kansan urheilutapahtuma, josta löytyy matkavalikoimaa kaiken kuntoisille. Lajivalikoimasta löytyy muun muassa Maratonviesti, jossa kahdeksan hengen joukkueena juostaan täyspitkä maraton viestin muodossa aina 5km pätkissä per juoksija. Ehkä ensi vuonna myös teidän firman porukka?

Työkaverit eräänä päivänä yllyttivät minut osallistumaan juoksutapahtumaan. Kuulemma pitää lähteä Kieloa edustamaan, juoksukoulut ja kaikki mokomat. Silkkaa hulluutta, ajattelin, mutta luvattu mikä luvattu. Se juoksutapahtuma oli ja meni. Tuli toinenkin, kunnes viime kesänä Tukholman maratonin täyspitkää matkaa hölkötellessäni oivalsin, että antoisat 10 sohvaperunavuottani lienee päättyneen.

Meiju Karvonen, Kielo. Vihaa juoksemista.

Aamutreeneistä hyvää fiilistä koko päivään

Yhteistyökumppanimme Klub1 järjestää Kielon asiakkaille aamutreenejä vaihtuvin teemoin. Aamutreeneissä käydään läpi Klubin lajivalikoima kehonhuollosta kahvakuulatreeneihin. Aiempaa osaamista tai urheilutaustaa ei tarvita – lajit käydään läpi ammattiohjaajan vetäminä. Treenien jälkeen on mahdollisuus saunoa ja tarjolla on myös maksuton aamupuuro. Energinen aamu tuo voimaa ja vireyttä koko päivään.

Innovan pyöräparkki tuplaantui ja muita tärkeitä pyöräilyasioita

Kielon oodi työmatkapyöräilijöille – laajensimme Innovan pyöräparkkia tuplasti isommaksi!

Pyöräparkkiuudistuksessa vaihdettiin kulkusuunta turvallisemmaksi ja pyöräparkki sai oman uuden kulkureitin vierailijaparkkiruutujen vierestä. Myös runkolukittavien paikkojen määrä tuplaantui ja käyttömukavuutta parannettiin leventämällä pyöräparkin aluetta. Pyöräilijöiden käyttöön löytyy asiakaspalvelusta yleisimmät pyöränkorjausvälineet, pumppu sekä pyöräpesuri. Pyöräparkkeja löytyy nyt Innova 1:stä, Ohjelmakaaresta, Ylistönmäentie 31:stä, Survosta sekä pian myös Mattilanniemestä.

DiveTime sukelluskoulu tarjoaa muun muassa sukelluskokeiluja Kielon asiakkaille alennetuin hinnoin. Sukelluskokeilussa voit nauttia painottomuuden tunteesta ja ensimmäisistä unohtumattomista hengityksistä veden alla.

Meiju Sukeltaa

Yhteistyökumppanimme loihtivat asiakkaillemme ergonomisen työympäristön, terveellisen ja ravitsevan työpaikkalounaan sekä erilaisia liikunnallisia sisältöjä kuten taukojumppia, aamutreenejä, juoksukouluja sekä uusia lajikokeiluja.

Onko sinulla ideoita miten voisimme parantaa hyvinvointiasi?

Suunnittelemme ensi vuoden ohjelmaa ja haluamme kuulla asiakkaidemme toiveita! Haluatko personal trainerin, lenkkejä porukalla, jumppatunteja? Laita meille ehdotus minkälaisia liikunnallisia aktiviteetteja toivoisit ensi vuodelle.

Seuraa tiedotteitamme sekä ajankohtaisia uutisiamme tai ota yhteyttä asiakaspalveluumme kuullaksesi lisää asiakaseduistamme.

Ota yhteyttä

jyvaskyla@kieloofficesolutions.fi tai lappeenranta@kieloofficesolutions.fi

Ohjelmakaari Janika

Asiakaspalvelu

+358 10 209 6930