Tutustu Kielon asiakastarinoihin

Me kielolaiset haluamme tehdä asiakkaidemme jokaisesta työpäivästä innostavan. Sujuvoitamme arkea ja autamme yrityksesi työntekijöitä viihtymään ja työskentelemään tehokkaasti. Miellyttävän työympäristön luominen alkaa asiakaspalvelusta. Huolehdimme, että ensivaikutelma yrityksestäsi on aina laadukas ja ystävällinen.

Rejlers halusi uudistaa toimitilojaan palvellakseen henkilökunnan tarpeita entistä paremmin

Teknisen alan suunnittelu- ja konsultointiyhtiö Rejlersille on tärkeää ketteryys, nopea päätöksenteko, sujuva vuorovaikutus, avoimuus ja toisilta oppiminen. Nämä arvot tuli näkyä myös toimitiloissa.

Rejlers tarjoaa rakennetun ympäristön vastuullisia teknisiä asiantuntijapalveluita, uudistavat energiajärjestelmiä ja luovat turvallista ja toimintavarmaa infraa..

Innova 4 on Fingridille liikkuvan työn vetovoimainen tukikohta

Suomen kantaverkkoyhtiö Fingrid vaihtoi alkuvuodesta 2021 Petäjäveden historiallisen ja suojellun kiinteistönsä moderniin monitilatoimistoon Innova 4:ssä. Tasokkaat tilat ja hyvä työympäristö tarjoavat fingridiläisille mahdollisuuden keskittyä ydinosaamiseen – varmistamaan, että Suomen kantaverkko toimii moitteetta 24/7.

Muutos isosta koppikonttorista pienempään ja joustavaan avotilaan oli iso, mutta onnistunut.

Adafy on löytänyt itselleen sopivan kotipesän Kielon tiloista jo seitsemän kertaa.

Kun tarpeet muuttuvat, tilat joustavat. Vuosien aikana Adafy on muuttanut ahkerasti, mutta pysynyt kuitenkin aina Kielon tiloissa. Nykyinen toimisto – myöskin Innova 4:ssä – on järjestyksessään jo seitsemäs.

Kielolla asiakkaiden tarpeet ovat neliöitä tärkeämmät. Pitkäaikaisten asiakassuhteiden taustalla on usein joustavuus, joka mahdollistaa asiakkaille tilojen vaihtamisen suurempiin tai pienempiin ilman päällekkäisiä vuokrakuluja

”Verkostoitumista, parkkitilaa ja sujuvaa yritysarkea”

Kielon myötä kampuksella on ollut energistä ja aktiivista toimintaa. Erilaisia tapahtumia ja aktiviteetteja on järjestetty pitkin vuotta, ja niissä on ollut mahdollisuus verkostoitua myös muiden yritysten kanssa. Hyvä yhteistyö on ollut kautta aikojen ja nyt on hienoa olla osa Kielon yhteisöä.

– Janne Ihatsu, Syncron Tech

”Kielo tuo ison talon edut kaikkien saataville”

Asioiden hoitaminen ja yhteydenpito Kielon kanssa on todella sujuvaa ja mutkatonta. On myös hienoa, kuinka Kielo tuo ison talon edut kaikkien asiakasyritystensä saataville yrityksen koosta riippumatta. Eihän kukaan vuokranantaja tee tällaista!

– Tuija Nikkilä, Jyväskylän Tanssiyhdistys ry

”Erinomaiset oheispalvelut”

Kielo tarjoaa meille mahdollisuuden keskittyä omaan liiketoimintaamme. Saamme toimistotilojen lisäksi erinomaiset oheispalvelut ja joustavat tilankäyttö­mahdollisuudet. Viihtyvyyttä lisäävät ammattitaitoinen ja asiakaspalveluhenkinen henkilökunta, hyvä sijainti ja Innova 1:n ikkunoista avautuvat hienot maisemat Jyväsjärvelle.

– Juuso Tuppurainen, Asianajotoimisto Pro Juridica

”Kielon kanssa on helppo toimia”

Olemme Kielon vuokralaisia ja kokemuksemme on erittäin positiivinen. Kielon kanssa on helppo toimia, palvelut on hyvät, toiveitamme kuunnellaan ja toimitilat on nykyaikaiset ja viihtyisät.

– Sari Kautto, Azets Insight Oy

”Monipuoliset kokoustilat helposti”

Kielon kokouspalvelut täyttävät erittäin hyvin kokoustarpeeni ja voin lämpimästi suositella palveluja. Tiloja löytyy monipuolisesti erilaisiin tilanteisiin ja tilavarausten teko, tarvittaessa myös muutokset niihin, toimivat mutkattomasti.

-Pia Lehtonen, AS3

”Modernit ja muuteltavat tilat”

Markus Laurio

Meille erinomainen henkilöstö on menestyksen edellytys. Modernit ja muuteltavat tilat aivan keskustan palvelujen kupeessa hyvillä liikenneyhteyksillä ovat osaltaan auttaneet meitä saamaan parhaat työntekijät ja pitämään heidät meillä. Pitkäaikainen yhteistyö Kielon kanssa on toiminut sovitulla tavalla. Kasvumme myötä olemme voineet laajentaa toimistoamme useita kertoja.

– Markus Laurio, Paytrail Oy

”Ihana toimitila huippu­sijainnilla”

Keskeinen sijainti Lutakon aukiolla tuo yritykselle tärkeää näkyvyyttä ja sitä kautta myös kilpailuetua. Esteetön kulku tilaan mahdollistaa kaikkien asiakkaiden sujuvan palvelemisen, mikä oli erittäin tärkeä asia tilan valinnassa.

Aulapalvelu helpottaa arkeamme huomattavasti. Postit ja paketit tulevat perille, vaikka itse ei paikalla aina oltaisiinkaan. Saamme hyvää palvelua, joka varmistaa toiminnan sujuvuuden ja helppouden.

-Mira Kangasaho, Hiushuone Estilo

”Edustavat tilat ovat rekrytointietu”

RockOn on rokkihenkinen IT-alan yritys ja Suomen paras tuotetiedon hallinnan ratkaisujen toimittaja. Lisäksi RockOnilla vahva integraatio-, verkkokauppa- ja mobiiliosaaminen.

Lutakkoon ja Kielon kiinteistöihin oli helppo päätyä aiempien hyvien kokemusten perusteella. Lutakko on sijaintina loistava ja Kielossa palvelut pelaavat.

RockOn näkyy Lutakon aukion katukuvassa näyttävillä ikkunateippauksillaan. Teippauksilla ja sijainnilla haettiin näkyvyyttä, ja ne ovat tuottaneet tulosta. Olemme saaneet hakemuksia ihan sen pohjalta, että ikkunateippaukset on bongattu ohi kulkiessa. Ikkunoidemme ohi kulkee jatkuvasti sekä potentiaalisia asiakkaita että työntekijöitä.

– Teemu Tapper, RockOn Oy

”Kielon kanssa on helppo toimia”

Kriteereinä meillä on kohteeseen helppo saapuminen, tarjoilupalvelut, laadukas näyttö ja hyvä ilmanvaihto. Tilan varaaminen ulkopuoliselta toimittajalta on yritykselle taloudellisesti perusteltua ja ekologista. Tykkäämme käyttää Kielon kokoustiloja helppouden takia. On vain ihana tulla ja lähteä.”

-Juha-Matti Kemppainen, Taloturva

”Arjen helppous ja kasvun mahdollisuudet”

Muutto on aina työläs projekti mutta lopputulokseen voi olla erittäin tyytyväinen!

Omaa toimistoa valittaessa meille tärkeintä oli sijainti, arjen helppous sekä mahdollisuus lisätiloihin kasvumme kiihtyessä ja tilatarpeen kasvaessa. Nopeasti oli selvää, että meille sopivin paikka löytyy keskustan läheisyydestä Kielon Innovan toimipisteiltä. Meille löytyi juuri oikeankokoinen toimisto, jonka kruununa ehdottomasti lasitetun seinän kärjessä oleva neuvottelutila mahtavilla näkymillä.  

Kiitos hienosti alkaneesta yhteistyötä jo rakennusvaiheesta alkaen koko Kielon tiimi sekä erityiskiitos lämpimästä vastaanotosta asiakaspalvelutiimille.

– Tero Hänninen, Riihos Oy

Kokoustilat

Kielo tarjoaa runsaasti viihtyisiä, toimivia ja muuntautumiskykyisiä tiloja kokouksiin, koulutuksiin ja tapahtumiin.

Toimitilat

Liiketoimintaasi tukevat tilat parhailta paikoilta Jyväskylässä.

Kysy lisää

Sähköpostit muotoa etunimi.sukunimi@kieloofficesolutions.fi

AVAINASIAKASPÄÄLLIKKÖ

Minna Hämäläinen

+358 40 564 8042

Avainasiakaspäällikkö Katja Kröger

AVAINASIAKASPÄÄLLIKKÖ

Katja Kröger

+358 50 512 7707