Toimiston päivittäminen uuteen ilmeeseen on aina yhtä jännittävää, niin meille Kielolaisille, kuin asiakkaillekin. Rejlersin toimitilat ovat olleet Lappeenrannan Skinnarilan kampuksella jo vuosia ja he halusivat uudistaa toimitilojaan palvellakseen henkilökunnan tarpeita entistä paremmin.

Teknisen alan suunnittelu- ja konsultointiyhtiönä Rejlersille on tärkeää ketteryys, nopea päätöksenteko, sujuva vuorovaikutus, avoimuus ja toisilta oppiminen. Nämä arvot tuli näkyä myös toimitiloissa.

Kielon muuntojoustavat tilat antavat toimitila-asiakkaillemme mahdollisuuden toivoa tiloiltaan juuri niitä asioita, jotka tekevät tilasta Hyvän Työn Paikan.

Rejlersin kanssa pidettiin yhteisiä suunnittelupalavereita, joissa käytiin muutostoiveet läpi ja suunnitelma muutosprojektin läpivientiin saatiin aikaan. Tiloihin tehtiin pientä pintaremonttia ja työntekijät olivat tyytyväisiä uudistuneeseen ilmeeseen.

Rejlers tarjoaa rakennetun ympäristön vastuullisia teknisiä asiantuntijapalveluita, uudistavat energiajärjestelmiä ja luovat turvallista ja toimintavarmaa infraa.

Skinnarilassa sijaitsevat toimitilat palvelevat Rejlersin työntekijöitä vetovoimaisesti – mukana on sopivasti omia huoneita ja taukotilaa, jossa viettää yhteisiä kahvihetkiä. Sijainti on Rejlersin mielestä hyvä. Toimistolle on helppo tulla, parkkitilaa on reilusti, jota myös yrityksen vieraat arvostavat keskustan ruuhkien sijaan.

Sijainti on Rejlersille merkityksellinen muullakin tapaa: sijainti yliopiston ja ammattikorkeakoulun läheisyydessä on henkisesti tärkeä, sillä yritys tarjoaa kesätöitä ja diplomityömahdollisuuksia opiskelijoille.

Myös asiakaspalvelumme ja ravintola Bistro Skinnarila saa kiitosta Rejlersiltä.

 – Saamme aina apua ja hyvää palvelua. Asiakaspalvelu huolehtii esimerkiksi avainten teon ja kulunvalvonnan, sekä kokousvaraukset ja erilaiset huoltopyynnöt. Myös uudistunut ravintola tarjoilee maukasta ruokaa. Arvostamme kokonaisuudessaan Kielon väen palvelualttiutta ja aktiivista toiminnan kehittämistä, he kertovat.

Tutustu Rejlersiin!

Rejlers Finland Oy on osa ruotsalaistaustaista Rejlers-konsernia, joka perustettiin vuonna 1942. Siitä lähtien yritys on hyödyntänyt ja kehittänyt osaamistaan yhä toimivamman yhteiskunnan hyväksi. Suomessa Rejlersillä työskentelee yli tuhat asiantuntijaa.

Rejlers kehittää innovatiivisia, älykkäitä ja vastuullisia ratkaisuja, jotka vastaavat tulevaisuuden tarpeisiin. Rejlersin palvelut ovat tärkeässä roolissa teollisuuden, rakentamisen, energian ja infran hankkeissa. Yritys on asiakkaiden tekninen neuvonantaja kestävissä energiaratkaisuissa.

Tarve muuntojoustaville toimistotiloille tai toimiston muutostöille Kielon kiinteistöissä?

Kysy lisää

Sähköpostit muotoa etunimi.sukunimi@kieloofficesolutions.fi

Avainasiakaspäällikkö Katja Kröger

AVAINASIAKASPÄÄLLIKKÖ

Katja Kröger

+358 50 512 7707

Heidi Sipponen

AVAINASIAKASPÄÄLLIKKÖ

Heidi Sipponen

+358 50 436 2129

Minna Hämäläinen

AVAINASIAKASPÄÄLLIKKÖ

Minna Hämäläinen

+358 40 564 8042