Kokous, koulutus tai saunailta – autamme sinua järjestämään onnistuneen tilaisuuden

Kokouksen tai koulutuksen järjestäminen Kielon valoisissa ja viihtyisissä kokoustiloissa on helppoa. Sopivia tiloja löytyy parin hengen palaverista sadan hengen tapahtumiin.

Kattava kokousvarustelu

Kaikista kokoustiloista löytyy kokouksen järjestämiseen tarvittava perusvarustelu, kuten mahdollisuus esitysten näyttämiseen sekä langaton wlan-yhteys. Monissa tiloissa on mahdollista muuttaa pöytäjärjestystä tarpeiden mukaan.

Kokoustila Aalto

Monipuolisia kokoustiloja erilaisiin tarpeisiin

Etsitkö tilaa kokoukseen, tyky-päivään tai koulutukseen Lappeenrannasta tai Jyväskylästä? Kielon kokoustiloista löytyy yhteensä 30 erilaista kokoustilaa, jotka soveltuvat loistavasti monenlaisiin tapahtumiin. Etuna on erinomaiset sijainnit sekä tilojen muunneltavuus.

Kokoustila Asp

Tarjoilut tiloihin

Sekä isoihin, että pieniin kokouksiin voi kauttamme tilata maistuvat kokoustarjoilut. Ravintolamme toimittavat tarjoilut myös saunatiloihin. Myös ravintoloidemme salit ovat varattavissa isompiin yksityistilaisuuksiin tai tapahtumiin.

Useita saunatiloja Jyväskylässä ja Lappeenrannassa

Kielon kiinteistöissä on yhteensä seitsemän edustavaa saunatilaa. Jyväskylässä Lutakossa, Ylistönmäellä sekä Mattilanniemessä ja lisäksi Lappeenrannan Skinnarilassa. Tilat soveltuvat niin edustustilaisuuksiin kuin intiimien juhlien järjestämiseenkin.

Upeat näkymät

Jyväskylän Lutakon saunatiloissa on kenties Jyväskylän parhaat näkymät. Innova 1:n saunatilan 15. kerroksen katetulta terassilta näet Jyväskylän ylle. Innova 4:n Vasikkasaaren ikkunoista avautuu näkymä suoraan Lutakon Aukion tapahtumiin tai Jyväskylän sataman maisemaan. Tilat tarjoavat loistavat puitteet myös edustustilaisuuksiin ja markkinointitarkoitukseen. Saunatilan erikoisuutena on kaksi ikkunallista saunaa, joissa voi nauttia kauniista maisemista löylyn lämmössä.

Kokoustila Lutakon Huippu

Kysy lisää tai tee varaus!

Sähköpostit muotoa etunimi.sukunimi@kieloofficesolutions.fi

KOKOUS- JA SAUNATILAVARAUKSET

Asiakaspalvelu

+358 46 870 0231
jyvaskyla@kieloofficesolutions.fi