Kokous, koulutus tai saunailta – autamme sinua järjestämään onnistuneen tilaisuuden

Kokouksen tai koulutuksen järjestäminen Jyväskylässä Kielon valoisissa ja viihtyisissä kokoustiloissa on helppoa. Sopivia tiloja löytyy parin hengen palaverista kolmenkymmenen hengen koulutukseen.

Kattava kokousvarustelu

Kaikista kokoustiloista löytyy kokouksen järjestämiseen tarvittava perusvarustelu, kuten mahdollisuus esitysten näyttämiseen sekä langaton wlan-yhteys. Monissa tiloissa on mahdollista muuttaa pöytäjärjestystä tarpeiden mukaan.

Monipuolisia kokoustiloja erilaisiin tarpeisiin

Etsitkö tilaa kokoukseen, tyky-päivään tai koulutukseen Jyväskylässä? Kielon kokoustiloista löytyy yhteensä 30 erilaista kokoustilaa, jotka soveltuvat loistavasti monenlaisiin tapahtumiin. Etu on myös erinomainen sijainti Jyväskylän keskustan läheisyydessä sekä tilojen muunneltavuus.

Tarjoilut tiloihin

Sekä isoihin, että pieniin kokouksiin voi kauttamme tilata maistuvat kokoustarjoilut. Ravintolamme toimittavat tarjoilut myös saunatiloihin. Myös ravintoloidemme salit ovat varattavissa isompiin yksityistilaisuuksiin tai tapahtumiin.

Viisi saunatilaa

Kielon kiinteistöissä on yhteensä viisi saunatilaa. Kaksi Lutakossa, kaksi Ylistönmäellä ja yksi Mattilanniemessä. Tarjoilut saa tilattua helposti samalla tilaa varatessa. Tilat soveltuvat myös pienten juhlien järjestämiseen.

Upeat näkymät

Molemmista lutakon saunatiloista on kenties Jyväskylän parhaat näkymät. Innova 1:n saunatilan 15. kerroksen katetulta terassilta näet Jyväskylän ylle. Innova 4:n Vasikkasaaren ikkunoista avautuu näkymä suoraan Lutakon Aukion tapahtumiin tai Jyväskylän sataman maisemaan. Saunatilan erikoisuutena on kaksi ikkunallista saunaa, joissa voi nauttia kauniista maisemista löylyn lämmössä.