Suunnitelmissamme on Innova 3, tulevaisuuden toimitalo Lutakkoon

Suunnitelmissamme on rakentaa uudentyyppinen toimistotalo parhaalle paikalle Jyväskylän sykkivään ytimeen. Haemme nyt Innova 3:een edelläkävijäyrityksiä tekemään bisnestä ympäristöön, jonka vahvuutena on yhteisöllisyys ja voimatekijöinä hyvinvoivat ihmiset ja vastuullisuus.

Hyväksy markkinointievästeet katsoaksesi videon.
Hyväksy markkinointievästeet katsoaksesi videon.

Koti ideoille. Koti hyvälle. Koti kasvulle.

Yhteisöllisyys

Koti ideoille tarkoittaa yhteisöllisyyttä. Menestyksen tekijöitä ovat ihmiset. Innova 3:n viihtyisissä, turvallisissa ja joustavissa tiloissa aivoenergia virtaa vapaana ja ajatukset kohtaavat. Ideat jalostuvat huippuunsa yhdessä. Siksi ideoiden uusi koti on Innova 3.

Vastuullisuus

Koti hyvälle tarkoittaa vastuullisuutta. Innova 3:n dna:ssa vastuullisuus on isoilla kirjaimilla. Alkaen kansainvälisen tason ympäristöluokituksista. Sillä vastuullisuus osa edelläkävijäyritysten ydintoimintaa ja kilpailukykyä lisäävää strategiaa. Vastuulliset yritykset ovat huomisen voittajia, ja heidän uusi kotinsa on Innova 3.

Työhyvinvointi

Koti kasvulle tarkoittaa työnhyvinvointia. Innova 3 tarjoaa yrityksille modernit tilat, yksilöllisen palveluvalikoiman ja työympäristön, josta on hyvä ponnistaa menestykseen ja luoda uutta. Innova 3 tukee nykyaikaista tapaa tehdä työtä – yksin ja yhdessä. Kasvun uusi koti on Innova 3.

Loistava sijainti

Viihtyisälle Lutakon alueelle on helppo tulla niin Rantaväylän kuin Rantaraitin kautta. Innova 3:n sijainti on Matkakeskuksen vieressä, Paviljongin messu- ja tapahtumakeskuksen läheisyydessä. Alueen liike-, kulttuuri- ja toimistotilat kutsuvat puoleensa innovatiivisia yrityksiä, ihmisiä ja elämää.

Innova 3 on suunniteltu edistämään työyhteisönne terveyttä, hyvinvointia ja menestystä. Nykyaikainen tekniikka takaa mm. erinomaiset sisäilmaolosuhteet. Kielon palvelut tietoliikenneyhteyksistä huolto-, posti- ja aulapalveluihin sujuvoittavat yrityksenne arkea. Ensimmäiseen kerrokseen sijoittuu myös viihtyisä kahvila.

Innova 3:ssa on kuusi kerrosta ja 8600 kerrosneliötä. Innova 2 ja 3 tullaan kytkemään yhteen, jolloin talojen kerrokset on mahdollista yhdistää.

Kysy lisää Innova 3:sta

Kerromme mielellämme lisää

Sähköpostit muotoa etunimi.sukunimi@kieloofficesolutions.fi

AVAINASIAKASPÄÄLLIKKÖ

Katja Kröger

+358 50 512 7707

AVAINASIAKASPÄÄLLIKKÖ

Minna Hämäläinen

+358 40 564 8042