Olemme neuvotelleet hyviä asiakasetuja kumppaneiltamme alkaen edullisemmista hotelliöistä, kuntosalitreeneistä ja maukkaista lounaista. Järjestämme asiakkaillemme myös mielenkiintoisia tapahtumia, verkostoitumismahdollisuuksia, webinaareja ja kilpailuja.

Vuonna 2019 käynnistetty #Kieloliikkuu -projekti on meidän tapamme tukea asiakasyrityksen hyvinvointia. Teemme yhteistyötä mm. Liikuntakeskus Klub1:n kanssa, kannustamme työmatka- tai etätyömatkaliikuntaan ja olemme kumppanina Finlandia Marathonilla, johon Kielon asiakkaat ovat saaneet etuja. Asiakkaidemme pyynnöstä olemme myös hankkineet kaikkiin asiakaspalveluihimme olennaisimmat pyöränhuoltotarvikkeet sekä kolme pyöräpesuria, joita asiakkaamme voivat lainata. Olemme myös panostaneet lukollisiin pyöräparkkeihin Lutakon, Mattilanniemen ja Ylistön sekä Ohjelmakaaren alueella.

#Kieloliikkuu edelleen, tehdään tästä vuodesta entistä liikkuvaisempi!

Seuraa tiedotteitamme sekä ajankohtaisia uutisiamme tai ota yhteyttä asiakaspalveluumme kuullaksesi lisää asiakaseduistamme.


Lounasedut

  • Lounasravintola Fiilu (Innova 1) buffetlounas 11,20€ (norm. 11,60€)
  • Trattoria 1€ alennus päivän lounaasta.
  • Hiisi 13,50 € (norm. 14,90€)
  • Ravintola Sataman Viilu päivän annos 12,70€ (norm. 13,90€) Huom! Etu tulee ensin aktivoida, kysy lisää asiakaspalvelustasi.
  • Ravintola Sohwitar pöytiintarjoiltu lounas sis. salaattibuffet, keitto, lämmin ruoka, leivät ja levitteet sekä kahvi & tee 11,50 € (norm. 12,90 €)
  • NOM Asian Cuisine buffetlounas 12,90 (norm. 13.90)
  • Ravintola Elo salaattibuffet, lämpöinen lisuke, vastapaistettu leipä, kahvi/tee ja Elon vaihteleva jälkiruokapöytä 12,30€ (norm. 13,60€)

Kielon kokous- ja saunatilat

Kielon vuokralaisasiakkaille -20% alennus kokous- ja saunatilojen listahinnoista. Myös henkilökohtaiset varaukset mahdollisia. Varaa kokoustiloja täältä.

Kielo Coworking tilaan (Innova 4) ilmainen tutustumispäivä ja -20% listahinnasta. Lue lisää täältä.


Vapaa-ajan edut

Sokos-hotellien varauksista -9% ja Paviljonki-hotellista -11% alennus. Lisätietoa: Jyväskylän Sokos Hotellien myyntipalvelu, p. 020 1234 640 tai sales.jyvaskyla@sokoshotels.fi

WayOut Jyväskylä pakohuonepelit (kysy varauskoodi asiakaspalvelustasi)

3-4 hlö 32€/hlö

5-25 hlö 27€/hlö

10% alennus 24 Rent autonvuokrauksesta. Nouda etusi verkosta 24rent.fi/kieloofficesolutions


Toimistotarvikkeet

Toimistotukku Kariteamin verkkokaupan valikoimasta ja myymälästä -20% alennus.


#Kieloliikkuu liikuntaedut löydät täältä


Muita palveluita kiinteistöissämme

Annukan Viherpalvelut. Viherkasvit toimitettuna, myös kurssit ja työpajat. Lisätietoa täältä.

Kukkapalvelu Vehkanna. Kukkakimput ja -asetelmat toimitettuna. Tilaukset ja lisätiedot jyvaskyla@kieloofficesolutions.fi

Haluaisiko yrityksesi tulla etukumppaniksemme?

Kielon etukumppanina tavoitat laajan joukon yrityksiä ja heidän henkilöstöään.  Yhteistyö on maksutonta ja saat lisää näkyvyyttä.

Sähköpostit muotoa etunimi.sukunimi@kieloofficesolutions.fi

Palvelukoordinaattori Meiju Karvonen

palvelukoordinaattori

Meiju Karvonen

050 431 8812