Olemme neuvotelleet hyviä asiakasetuja kumppaneiltamme alkaen edullisemmista hotelliöistä, kuntosalitreeneistä ja maukkaista lounaista. Järjestämme asiakkaillemme myös mielenkiintoisia tapahtumia, verkostoitumismahdollisuuksia, webinaareja ja kilpailuja.

Vuonna 2021 käynnistetty #Kieloliikkuu -projekti toi paljon uutta – starttasimme yhteistyön Liikuntakeskus Klub1:n kanssa, kannustimme jälleen työmatka- tai etätyömatkaliikuntaan ja syksyllä oli mm. Finlandia Marathon, johon Kielon asiakkaat saivat etuja. Asiakkaidemme pyynnöstä olemme myös hankkineet kaikkiin asiakaspalveluihimme olennaisimmat pyöränhuoltotarvikkeet sekä kolme pyöräpesuria, joita asiakkaamme voivat lainata.

#Kieloliikkuu edelleen, tehdään tästä vuodesta entistä liikkuvaisempi!

Seuraa tiedotteitamme sekä ajankohtaisia uutisiamme tai ota yhteyttä asiakaspalveluumme kuullaksesi lisää asiakaseduistamme.


Lounasedut

  • Lounasravintola Fiilu (Innova 1) buffetlounas hintaan 11,20€ (sis. salaattipöytä, leipävalikoima, kahvi ja jälkiruoka). Katso lounaslista täältä.
  • Lounasravintola Salvia (Ylistönmäentie 26) buffetlounas hintaan 10,80€ (sis. salaattipöytä, leipävalikoima, kahvi ja jälkiruoka). Katso lounaslista täältä.
  • Trattorian lounasetu: 1€ alennus päivän lounaasta. Katso lounaslista täältä.
  • HIISI Taproom & Bottleshop lounas 12,70€ (sisältää lisäksi päivittäin vaihtuvan keiton, salaatin, leivän ja levitteen)
  • Ravintola Shalimar lounas Kielo-hintaan 11,30€ (norm. 12,30€)
  • Sataman Viilu lounas 12,70€ (norm. 13,90€) sis. alkusalaatit ja paikan päällä leivottua leipää, päivän annos pöytiin tarjoiltuna, valinnan mukaan kahdesta vaihtoehdosta, lautasannos pöytiin tarjoiltuna, jäävesi ja kahvi / tee.

Kielon kokous- ja saunatilat

Kielon vuokralaisasiakkaille -20% alennus kokous- ja saunatilojen listahinnoista. Myös henkilökohtaiset varaukset mahdollisia. Varaa kokoustiloja täältä.

Kielo Coworking tilaan (Innova 4) ilmainen tutustumispäivä ja -20% listahinnasta. Lue lisää täältä.


Vapaa-ajan edut

Sokos-hotellien varauksista -9% ja Paviljonki-hotellista -11% alennus. Lisätietoa: Jyväskylän Sokos Hotellien myyntipalvelu, p. 020 1234 640 tai sales.jyvaskyla@sokoshotels.fi

WayOut Jyväskylä pakohuonepelit (kysy varauskoodi asiakaspalvelustasi)

3-4 hlö 30€/hlö

5-25 hlö 25€/hlö


Toimistotarvikkeet

Toimistotukku Kariteamin verkkokaupan valikoimasta ja myymälästä -20% alennus.


#Kieloliikkuu liikuntaedut löydät täältä


Muita palveluita kiinteistöissämme

Annukan Viherpalvelut. Viherkasvit toimitettuna, myös kurssit ja työpajat. Lisätietoa täältä.

Kukkapalvelu Vehkanna. Kukkakimput ja -asetelmat toimitettuna. Tilaukset ja lisätiedot jyvaskyla@kieloofficesolutions.fi