Monipuoliset toimistopalvelut yrityksesi arkeen

Kaikkea ei kannata tehdä itse. Toimistotyön ympärillä on paljon arkisia asioita, jotka eivät ole sinun päätyötäsi. Niiden hoituminen on kuitenkin tärkeää, jotta yrityksesi arki pyörii kitkattomasti. Me Kielolla olemme niitä varten. Räätälöimme mielellämme toimistopalveluistamme yrityksellesi sopivan valikoiman.

Muutto – ja toimitilapalvelut (kalusteet, optimointi)

Muutot ja muutokset ovat meille arkipäivää. Kauttamme saat käyttöösi parhaat yhteistyökumppanimme, jotka tuntevat kiinteistöt ja hoitavat muuton ja toimitilojen optimoinnin puolestasi.

Hybriditoimisto, avokonttori, omia työhuoneita vai jotain siltä väliltä? Mikä on teille optimaalisin ratkaisu toimiston sisustukselle? Onko toimiston käyttötarkoitus muuttunut? Löytyykö teidän tiloistanne hiljaista keskittymisen tilaa ja toisaalta myös riittävästi sosiaalisia kohtauspaikkoja? Tärkeintä on käyttäjien kuuntelu, data ja tilojen suunnittelu siten, että se palvelee parhaiten juuri teidän työyhteisöänne.

Ota yhteyttä, niin suunnitellaan juuri teidän yrityksellenne paras ratkaisu.

Huoltopalvelut 

Huolto palveluksessasi: Kiinteistönhuollossa yhteistyökumppanimme on Are Oy. Kiinteistöhuolto huolehtii tekniikan toimivuudesta ja tilojen turvallisuudesta, asiakkaiden tarpeita ja toiveita kuunnellen. Asiakkaanamme saat kaikki kiinteistöhuollon palvelut kauttamme -huolloista muutostöihin.

Kysy lisää muutostöistä ja toimiston tekniikasta kiinteistöpalvelupäälliköltämme.

Tietoliikenneyhteydet / Kielo Netti

Kielon tarjoamilla nettipalveluilla saat toimitilaan nopeat tietoliikenneliittymät kiinteästi tai langattomasti. Yhteistyökumppanimme on Elisa Oyj.

Kielo -verkko

Kielo -verkko on kiinteistöihin toteutettu erillinen laajakaistaverkko, jonka asiakas voi hankkia Elisan hallitsemasta kokonaisuudesta oman tarpeensa mukaan.

Kiinteät liittymät

Kielo netti -liittymistä voi valita kahden eri liittymän välillä: Kielo netti Premium tai Kielo netti Standard

Kielo netti Premium on toteutettavissa nopeusvaihtoehdoilla 10/10M, 50/50M,100/100M tai 200/200M.

Kielo netti Standard on toteutettavissa 50/10M, 100/50M tai 250/50M vaihtoehdoilla. Liittymiin sisältyy julkisia kiinteitä IP-osoitteita valitun liittymän mukaan.
Palveluun sisältyy yksi fyysinen liitäntä asiakkaan toimipisteessä.

Palvelutaso ja tekninen tuki

Kielo Netti -liittymien palvelutason mukainen huoltopalvelu palvelee asiakkaita joko ma-su klo 7-23 (Premium) tai ma-pe klo 8-18 (Standard).
Palvelutason mukainen viankorjauksen aloittamisaika on joko 3 tuntia (Premium) tai 12 tuntia (Standard).

Toimistotarvikkeet- ja laitteet

Toimistotarvikkeiden tilaus onnistuu helposti yhteistyökumppanimme Kariteamin kautta. Kielon asiakkaana saat tilaukset suoraan yritystilaan asti ilman toimitusmaksua kahdesti viikossa. Kielon asiakkaat saavat myös -20% alennuksen Kariteamin valikoimasta. Kariteamilta saat myös monipuolisen valikoiman painotuotteita oman yrityksesi brändillä.

Pyydä tunnukset verkkokauppaan asiakaspalvelusta.

Vartiointi

Kielon kaikki toimitilat ovat piirivartioituja sekä kulunvalvottuja.

Siivous

Siivouspalvelu ylläpitää asiakkaan tilojen edustavuutta, viihtyisyyttä ja puhtautta. Siivouksessa huomioidaan myös ne toimenpiteet, joilla elinkaariajattelun ja kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti saavutetaan rakennuksen materiaalien ja rakenteiden osalta mahdollisimman pitkä käyttöikä ja huomioidaan ympäristöarvot. Siivouspalvelu tuotetaan asiakastiloille asetettujen laatuvaatimuksien mukaisesti ja valvomme siivouksen laatua aktiivisesti kuukausittaisilla siivouksen laatukierroksilla. Toimistosiivouksissa käytetään ympäristöystävällisiä siivousaineita. Siivouksen yhteistyökumppanimme on SOL Palvelut Oy.

Siivouksen lisäpalvelut räätälöidään aina asiakaskohtaisesti vastaamaan yrityksen tarpeisiin.

Vaihtomatot

Lindström tarjoaa erilaisia tekstiili- ja hygieniapalveluita, joista suosituimpia ovat mattopalvelut. Erityisesti Nailon-matot soveltuvat kohteisiin, joihin kerääntyy irtolikaa ja hiekkaa, kuten eteistiloihin. Vaihtomatot ovat aina palvelukokonaisuus, jossa Lindström huolehtii mattojen puhdistuksesta ja vaihdosta, joten tiloissanne on aina siisti ja edustava matto. Maton voi tilata myös yrityksen oman brändin mukaisesti räätälöitynä.

Kysy lisää asiakaspalvelusta!

Kysy lisää

Sähköpostit muotoa etunimi.sukunimi@kieloofficesolutions.fi

Palvelupäällikkö

Anna Väisänen

+358 50 431 8910

Asiakaspalvelu

Innova 1

+358 46 870 0230