Yritysten ja henkilökunnan hyvinvointi on meille Kielossa tärkeää. Haluamme tarjota asiakkaillemme turvallisen ja viihtyisän työympäristön kiinteistöissämme ja sen tavoitteen eteen tehdään laaja-alaista ja ennakoivaa turvallisuustyötä.

Turvallisuus on meidän yhteinen asiamme ja tässä jokaisen panos on tärkeä. Kielolla turvallisuuden kokonaisjohtamisesta vastaa Kielon henkilökunnasta koostuva turvallisuusjohto apunaan kohteessa toimivat yhteistyökumppanit sekä asiakasyritysten turvallisuusvastaavat. Vastaamme asiakkaidemme puolesta lukuisista turvallisuuteen liittyvistä tekijöistä, joten sijoittumalla Kieloon vapautuu enemmän aikaa keskittyä yrityksen omaan ydinosaamiseen.

Helposti lähestyttävä ja tuttu toimitilatarjoaja

Meillä Kielossa on oma paikallaoleva tiimi aina käytettävissä.

Asiakaspalvelu on keskiössä, ja aula toimii liikenteen solmukohtana. Asiakaspalvelun kautta hoidetaan kätevästi, keskitetysti ja turvallisesti muun muassa kulunvalvontaan ja avainhallintaan liittyvät asiat. Aulastamme löytyy lisäksi vaadittava määrä EA-tarvikkeita sekä kaikkien yritysten yhteiskäyttöön tarkoitettu defibrillaattori.

Apunamme meillä on erinomaiset yhteistyökumppanit huollon, puhtaanapidon sekä turvallisuuden alalta. Huolehdimme kiinteistöjemme teknisestä turvallisuudesta, kuten paloilmoitinlaitteistoista, alkusammutuskalustosta, kulunvalvonnasta, rikosilmoittimista, kamera- ja avainturvallisuudesta, väestönsuojista sekä valvotuista tulitöistä. Varmistamme myös lakisääteiset tarkastukset, huollot ja viranomaistarkastukset.

Vastaamme asiakkaidemme puolesta lukuisista turvallisuuteen liittyvistä tekijöistä, joten sijoittumalla Kieloon vapautuu enemmän aikaa keskittyä yrityksen omaan ydinosaamiseen.

Järjestämme vuosittain yhteisiä turvallisuuskoulutuksia asiakkaillemme, joissa käydään läpi keskeisiä käytäntöjä, kuten pelastus- ja paloturvallisuutta. Toteutamme määräajoin yhteisiä poistumisharjoituksia palauteosioineen sekä kevyempiä yrityskohtaisia turvallisuuskävelyjä. Huolehdimme kiinteistön piirivartiointi- ja hälytyskeskuspalveluista. Turvallisuuskäytäntöjämme ja teknistä turvallisuuttamme auditoidaan vuosittain ulkopuolisen tahon toimesta.

Kielon turvallisuuskoulutuksissa käydään läpi yleisiä turvallisuusasioita, kuten pelastus- ja paloturvallisuutta.
Kielon turvallisuuskoulutuksissa käydään läpi yleisiä turvallisuusasioita, kuten pelastus- ja paloturvallisuutta.

Kielo laatii kiinteistökohtaiset pelastussuunnitelmat ja vastaa niiden ylläpitämisestä. Kielon yhteistä pelastussuunnitelmaa voi hyödyntää yrityksen oman suunnitelman pohjana tai käyttää sitä sellaisenaan. Kielon pelastussuunnitelman löydät Pelsusta.

Lämpimästi tervetuloa asiakkaaksemme Kielolle – pidämme teistä hyvää huolta😊

Tiina Lensu, Kielo Lappeenranta

Kysy lisää

Sähköpostit muotoa etunimi.sukunimi@kieloofficesolutions.fi

Kiinteistöpalvelupäällikkö Tiina Lensu

kiinteistöpalvelu-

JA

TURVALLISUUSPÄÄLLIKKÖ

Tiina Lensu

+358 40 754 6488