Motivaatio on läsnä suurimman osan hereilläoloajastamme, myös työpaikalla, vaikkemme sitä aina itse tiedosta. Kun tunnistamme ja tutkimme motivaatiotamme, voimme parantaa sekä omaa että muiden hyvinvointia. Motivaation ja sen meitä ohjaavan vaikutuksen ymmärtäminen voi mullistaa oman elämänhallinnan sekä tuoda merkittäviä parannuksia johtamistaitojen vaikutuksiin työyhteisössä.

Syttyjä Oy:n Salla Turusen mielestä mielen hyvinvoinnin valmentaminen on äärimmäisen palkitsevaa, eikä asioiden tarvitse olla huonosti, voidakseen olla paremmin.

Syttyjä Oy Salla Turunen

Salla tituleeraa itseään inhimilliseksi insinööriksi ja mielensepäksi. Salla on ratkaisukeskeinen valmentaja (LCF Life Coach®) ja konetekniikan insinööri, joka on vaihtanut teollisuuden asiantuntijatehtävät yrittäjyyteen ihmismielen parissa.

Voisi ajatella, että mitä yhteistä voi olla Perähikiän punaisen tuvan Pertin tai Pirkon huolilla, ja teollisuusyrityksen koneistustiimin Pekalla, ovathan he aivan eri maailmoissa.

Ihminen on kuitenkin aina ihminen, ja jotta voimme olla paras versio itsestämme, voida hyvin ja tehdä työmme hyvin, meidän on ymmärrettävä niin itseämme, kuin ihmisiä ympärillämme.

Voimme saavuttaa mitä vain haluamme, menestyä juuri niin kuin haluamme ja olla juuri niin onnellisia kuin haluamme.

Kunhan vain rohkenemme ottaa ensimmäisen askeleen. Haluankin olla se, joka tarjoaa teille syttyjä siihen, että saatte liekkinne jälleen roihuamaan.

Salla Turunen, Syttyjä Oy

Kielo ja Syttyjä toteuttavat yhteistyössä webinaarin 17.1.2024 klo 9–10 aiheesta: Motivaation merkitys mielen hyvinvoinnille.

Varaa tunti aikaa ja tule mukaan, kurkistetaan yhdessä motivaation maailmaan!