Kunnon lounas tekee päivästä paremman – monipuoliset lounasravintolat

Tiloistamme löytyy mainiot lounasravintolat Ravintola Fiilu Innova 1:stä sekä Ravintola Salvia Ylistönmäentie 26:stä. Mattilanniemessä sinua palvelee ravintola Mattilanniemi. Ravintolat tarjoilevat herkullista lounasta sekä monipuolisesti noutopöydästä että lautasannoksina. Ravintolamme hoitavat myös maukkaat tarjoilut kokous- ja saunatiloihimme sekä suoraan omalle toimistollenne.

Ravintola Salvia Ylistönmäellä

Nauti lounas monipuolisesta noutopöydästä tai tilaa lautasannos grillistä. Myös edullinen keittolounas. Kahvila-loungesta saat aamupalaa, leivonnaisia sekä mukaan otettavia eväitä. Kahvila-loungessa on mukava kahvitella viihtyisästi pidempäänkin.

Ravintola Fiilu Lutakossa

Ravintola Fiilussa voit valita lautasannoksen grillistä, napata mieleisesti salaatin kilohinnalla tai koota annoksesi buffet-tarjonnasta. Fiilu tarjoilee myös maistuvat kahvilaherkut, kuin myös kokous- ja saunatarjoilut.

Ravintola Mattilanniemi

Ravintola Mattilanniemi tarjoaa monipuoliset aamiais- ja lounaspalvelut paikan päällä nautittuna sekä mukaan. Voit vuokrata myös kokoustilat, sekä tilaisuuksiisi sopivat tarjoilut.