Lappeenrannan Skinnarilan toimitiloissa viihtyvä Syncron Tech Oy on vuosien varrella päässyt todistamaan Kielon tilojen muuntojoustavuutta. Syncron Tech kehittää ja toimittaa tuotantoa palvelevia ohjelmistoratkaisuja teollisuuteen ja energiatoimialalle, ja työn luonne on muuttunut paljon muuttuvan maailmantilanteen pyörteissä.

Kielon tavoitteena on tuottaa toimitila-asiakkailleen #HyvänTyöPaikkoja, jossa neliöt ja tilat ovat tehokkaassa käytössä, työntekijät viihtyvät ja saavutettavuus on huippuluokkaa.

Meillä on ollut toimitilat useammassa erilaisessa Kielon tilassa, ja niitä on muunneltu aina tarpeidemme mukaan. Olemme olleet tyytyväisiä dynaamisiin ja muuntojoustaviin tiloihin. Uudet tilat ovat löytyneet aina yhdessä neuvotellen ja muutostyöt ovat sujuneet vaivattomasti. Yhteistyö on ollut puolin ja toisin ratkaisukeskeistä ja sujuvaa, kertoo Syncron Techin kehityspäällikkö Janne Ihatsu.

Yhteistyö opiskelijoiden kanssa vaatii sijainnilta paljon

Syncron Techin toimitilat löytyvät Lappeenrannan Skinnarilasta, läheltä yliopistoa ja ammattikorkeakoulua. Sijainti on heille tärkeä tekijä, sillä yritys tekee paljon yhteistyötä opiskelijoiden kanssa. Ihatsu kokee, että opiskelijoiden sitouttaminen yritykseen tukee myös osaavan työvoiman jäämistä Lappeenrantaan ja näin ollen tärkeää koko kaupungin kannalta.

– Opiskelijat tekevät meille paljon lopputöitä, ja tahtotilamme onkin saada opiskelijoita meille kesätöihin. Näin mahdollistamme heille tulevaisuuden kasvupolkua yrityksen sisältä, Janne pohtii.

Verkostoitumista, parkkitilaa ja sujuvaa yritysarkea

Janne nostaa Kielon palvelut merkittäväksi asiaksi, kun tahtotilana on sujuva arki ja toimiston vetovoima henkilöstön keskuudessa.

Aulapalveluiden myötä Kielon toimitila-asiakkaana on vaivatonta ja helppoa olla. Aulan kautta onnistuu helposti muun muassa erilaiset huoltotoimet, postipalvelut, neuvottelutilojen varaaminen, avainten hallinta, vieraiden vastaanotto ja muuttoon liittyvät asiat. Meidän ei tarvitse huolehtia itse näistä asioista ollenkaan, vaan voimme keskittyä täysillä omaan ydintoimintaan, hän kehuu.

Janne nostaa myös yhtenä merkittävä tekijänä Kielolla viihtymiseen parkkipaikkojen riittävyyden ja edullisuuden. Vapaita parkkipaikkoja toimiston edustalta löytyy aina töihin tullessa, eikä tämän asian kanssa tarvitse tuskailla.

Kielon myötä kampuksella on ollut energistä ja aktiivista toimintaa. Erilaisia tapahtumia ja aktiviteetteja on järjestetty pitkin vuotta, ja niissä on ollut mahdollisuus verkostoitua myös muiden yritysten kanssa. Hyvä yhteistyö on ollut kautta aikojen ja nyt on hienoa olla osa Kielon yhteisöä, Janne toteaa.

Syncron Tech kehittää ja toimittaa tuotantoa palvelevia ohjelmistoratkaisuja teollisuuteen ja energiatoimialalle. Yrityksen edistykselliset ohjelmistoratkaisut luovat asiakkaille kilpailuetua sujuvoittamalla tuotantoa. Syncron Tech Oy:n ratkaisut mukautuvat hyvin teollisuuden ja energia-alan toimijoiden erilaisiin tarpeisiin.

syncrontech.com

Voisiko sinunkin yrityksesi olla osa Kielon yhteisöä?

Sähköpostit muotoa etunimi.sukunimi@kieloofficesolutions.fi

Heidi Sipponen

AVAINASIAKASPÄÄLLIKKÖ

Heidi Sipponen

+358 50 436 2129