Kehittyneempi navigointi

Pääset etusivulta kaikkiin yleisimpiin hakukohteisiin: selaamaan vapaana olevat toimitilat tai varaamaan kokoustilan, pääset lukemaan Kielon ajankohtaisista asioista, katsomaan eri yhteistyöravintoloidemme lounaslistat tai vaikkapa kirjaamaan palvelupyynnön huollolle tai siivoukselle. Tavoitteenamme oli myös helpottaa asioiden löydettävyyttä, joten lisäsimme sivuille kelluvan yläpalkin sekä enemmän linkkejä eri alasivujen välille.

Selkeyttä kokousvarauksiin ja saunapaketteihin

Kokousta helposti: kauttamme saat kaiken tarvittavan ja voit keskittyä olennaiseen. Maistuvat kokoustarjoilut, herkulliset saunailtamenut tai vaikkapa mukavaa aktiviteettia illan viettoon.

Haluamme luoda puitteet huippukokouksille: Nyt pääset varamaan kokous- ja saunatiloja kolmella eri tavalla:

Täyden palvelun konsepti

Kokosimme kaikki palvelumme selkeämmin samaan paikkaan. Tarvitsetko apua toimiston sisustukseen, toimistotarvikkeisiin, vaihtomattoihin tai vaikkapa viherkasveihin liittyen?

Tarvitsetko joustavaa työtilaa vain silloin tällöin?

Kokosimme tänne myös kaikki Kielon asiakkaiden edut.

Kauttamme käytössäsi on koko monipuolinen yhteistyökumppaniverkostomme.

Kokemuksia Kielosta

Ota yhteyttä

Me olemme täällä teitä varten. Täytä yhteydenottolomake, soita tai laita sähköpostia, niin autamme sinua löytämään parhaan toimitilan, järjestämään loistavan kokouksen tai koostamme juuri yrityksellenne sopivan palvelukokonaisuuden. Löydät meidät myös LinkedInistä, Facebookista ja Instagramista -ota seurantaan!

Anna palautetta

Miten onnistuimme verkkosivujen uudistuksessa? Jäikö jotain puuttumaan? Kerro meille palautetta ja voita kassillinen herkkuja! Kysely on voimassa 16.4.2021 asti.