#Kieloliikkuu2021 kevät on käynnistynyt ja toukokuun aikana tulemme tarjoamaan teille eri mahdollisuuksia, kokemuksia ja kannustimia liikkumiseen!

Oletteko valmiita kuulemaan mitä kaikkea #Kieloliikkuu2021 -toukokuu pitää sisällään? 😎

Viime vuodesta tuttu #kieloliikkuu -kilpailu:

Pyöräile, kävele, juokse tai liiku haluamallasi tavalla, julkaise kuva someen häshtägillä #kieloliikkuu tai #kielopyöräilee ja tägää meidät instagramissa/facebookissa  @kielojyvaskyla/@Kielo Office Solutions

Näin olet mukana kisassa, jossa palkintona kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan vapaavalintainen saunailta valitsemassasi Kielon saunatilassa, sekä treenikortteja (3 x 2kk) Liikuntakeskus Klub1:lle.

(voit myös osallistua kisaan lähettämällä liikuntakuvan meille sähköpostilla jyvaskyla@kieloofficesolutions.fi).  Kilpailuaika: toukokuu 2021.

Kannustamme teitä myös osallistumaan Kilometrikisaan ja/tai Suomen Latu ja Tahko Pihkala -seuran järjestämään Kävelykipinään!

Ilmoita joukkueesi mukaan Kilometrikisaan tästä  ja Kävelykipinään tästä.

Kerro ilmoittautumisen jälkeen meille joukkueenne nimi sähköpostitse osoitteeseen jyvaskyla@kieloofficesolutions.fi, me seuraamme kisaa ja palkitsemme Kielon aktiivisia asiakkaita!