Olemme neuvotelleet asiakkaillemme hyviä etuja kumppaneiltamme alkaen edullisemmista hotelliöistä, kampaamopalveluista, kuntosalitreeneistä ja maukkaista lounaista. Järjestämme myös mielenkiintoisia tapahtumia, verkostoitumismahdollisuuksia, webinaareja ja kilpailuita asiakkaillemme.

Vuonna 2021 käynnistetty #Kieloliikkuu -projekti toi paljon uutta – starttasimme yhteistyön Liikuntakeskus Klub1:n kanssa, kannustimme jälleen työmatka- tai etätyömatkaliikuntaan ja syksyllä oli mm. Finlandia Marathon, johon Kielon asiakkaat saivat etuja. Asiakkaidemme pyynnöstä olemme myös hankkineet kaikkiin asiakaspalveluihimme olennaisimmat pyöränhuoltotarvikkeet sekä kolme pyöräpesuria, joita asiakkaamme voivat lainata.

#Kieloliikkuu edelleen, tehdään tästä vuodesta entistä liikkuvaisempi!

Seuraa tiedotteitamme sekä ajankohtaisia uutisiamme tai ota yhteyttä asiakaspalveluumme kuullaksesi lisää.


Lounasedut

  • Lounasravintola Fiilu (Innova 1) buffetlounas hintaan 10,90€ (sis. salaattipöytä, leipävalikoima, kahvi ja jälkiruoka). Katso lounaslista täältä.
  • Lounasravintola Salvia (Ylistönmäentie 26) buffetlounas hintaan 10,30€ (sis. salaattipöytä, leipävalikoima, kahvi ja jälkiruoka). Katso lounaslista täältä.
  • Lounasravintola Mattilanniemi (Mattilanniemi 6-8) buffetlounas hintaan 10,85€ (sis. salaattipöytä, leipävalikoima, kahvi ja jälkiruoka). Katso lounaslista täältä.
  • Trattorian lounasetu: 1€ alennus päivän lounaasta. Katso lounaslista täältä.
  • HIISI Taproom & Bottleshop lounas 11,30€ (sisältää lisäksi päivittäin vaihtuvan keiton, salaatin, leivän ja levitteen)

Kielon kokous- ja saunatilat

Kielon vuokralaisasiakkaille -20% alennus kokous- ja saunatilojen listahinnoista. Myös henkilökohtaiset varaukset mahdollisia. Varaa kokoustiloja täältä.

Kielo Coworking tilaan (Innova 1) ilmainen tutustumispäivä. Lue lisää täältä.


Kaluste-edut

Kielon vuokralaisille -25% alennus ISKUn etätyökalusteista


Vapaa-ajan edut

Sokos-hotellien varauksista -9% ja Paviljonki-hotellista -11% alennus. Lisätietoa: Jyväskylän Sokos Hotellien myyntipalvelu, p. 020 1234 640 tai sales.jyvaskyla@sokoshotels.fi


Hiushuone Estilon (Innova 2) kampaamopalveluista -10% alennus varauksiin, jotka ovat arkena klo 10-14 välillä

WayOut Jyväskylä pakohuonepelit (kysy varauskoodi asiakaspalvelustasi)

3-4 hlö 30€/hlö

5-25 hlö 25€/hlö


Toimistotarvikkeet

Toimistotukku Kariteamin verkkokaupan valikoimasta ja myymälästä -20% alennus.


#Kieloliikkuu liikuntaedut löydät täältä


Muita palveluita kiinteistöissämme

Annukan Viherpalvelut. Viherkasvit toimitettuna, myös kurssit ja työpajat. Lisätietoa täältä.

Kukkapalvelu Vehkanna. Kukkakimput ja -asetelmat toimitettuna. Tilaukset ja lisätiedot jyvaskyla@kieloofficesolutions.fi