Monipuoliset edut

Olemme neuvotelleet asiakkaillemme hyviä etuja kumppaneiltamme alkaen edullisemmista hotelliöistä, kampaamopalveluista, kuntosalitreeneistä ja maukkaista lounaista. Järjestämme myös mielenkiintoisia tapahtumia, verkostoitumismahdollisuuksia, webinaareja ja kilpailuita asiakkaillemme.

#Kieloliikkuu 2021 vuosi starttasi yhteistyössä Klub1:n kanssa aamuliikunnalla, toukokuussa kannustamme jälleen työmatka- tai etätyömatkaliikuntaan ja syksyllä on luvassa mm. Finlandia Marathon, johon Kielon asiakkaat saavat etuja. Olemme myös hankkineet kaikkiin asiakaspalveluihimme olennaisimmat pyöränhuoltotarvikkeet, joita asiakkaamme voivat lainata.

Seuraa tiedotteitamme sekä ajankohtaisia uutisiamme tai ota yhteyttä asiakaspalveluumme kuullaksesi lisää.

Katso tästä tiivistelmä eduistamme, jota tarjoamme asiakasyritystemme työntekijöille:

Kielon kokous- ja saunatilat

 1. 20% alennus kokous- ja saunatilojen listahinnosita Kielon vuokralaisasiakkaille. Myös henkilökohtaiset varaukset mahdollisia. Varaa kokoustiloja täältä.
 2. Kielo Coworking tilaan (Innova 1) ilmainen tutustumispäivä. Lue lisää täältä.

Lounasedut

 1. Lounasravintola Fiilu (Innova 1) buffetlounas hintaan 10,10€ ja keittolounas 8,00€ (sis. salaattipöytä, leipävalikoima, kahvi ja jälkiruoka). Katso lounaslista täältä.
 2. Lounasravintola Salvia (Ylistönmäentie 26) buffetlounas hintaan 9,70€ (sis. salaattipöytä, leipävalikoima, kahvi ja jälkiruoka). Katso lounaslista täältä.
 3. Lounasravintola Mattilanniemi (Mattilanniemi 6-8) buffetlounas hintaan 10,50€ ja keittolounas 6,80€ (sis. salaattipöytä, leipävalikoima, kahvi ja jälkiruoka). Katso lounaslista täältä.
 4. Trattorian lounasetu: 1€ alennus päivän lounaasta. Katso lounaslista täältä.

Hotelli- ja kampaamoedut

 1. Sokos-hotellien varauksista -9% ja Paviljonki-hotellista -11% alennus. Lisätietoa: Jyväskylän Sokos Hotellien myyntipalvelu, p. 020 1234 640 tai sales.jyvaskyla@sokoshotels.fi
 2. Hiushuone Estilon (Innova 2) kampaamopalveluista -10% alennus varauksiin, jotka ovat arkena klo 10-14 välillä

Toimistotarvikkeet

 1. Toimistotukku Kariteamin verkkokaupan valikoimasta ja myymälästä -20% alennus.

Liikuntaedut

Kuntokaari / Kuntosali Ohjelmakaaressa

 1. Kuntokaari käyttöön koko henkilöstölle, yritys maksaa -kysy tarjous!
 2. Kuntokaari käyttöön henkilökohtaisella korttimaksulla: 20€ + alv / kk + koodausmaksu 10€/avain (kertamaksu)

Lisätietoa Kuntokaaresta täältä.

Hyväksymme maksuvälineeksi Smartumit ja Edenredin liikuntasetelit/kortit.

Liikuntakeskus Klub1

 1. 15% alennus Kielon asiakkaille Liikuntakeskus Klub1:n jäsenyydestä
 2. PT-ryhmävalmennus yrityksille (ryhmässä 3-5 hlö):

3 x valmennus 390 €/ryhmä (norm. 490 €)

5 x valmennus 590 €/ryhmä (norm 690 €)

Lisätietoa täältä.

Fysioterapeutti Katarina Mieskonen (Ohjelmakaari)

Uusille asiakkaille pienryhmävalmennusta 2 viikkoa veloituksetta. Taukojumppaa, fysioterapiaa, akupunktiota, sekä personal trainer- ja hierontapalveluita. Katso lisää osoitteesta katarinamieskonen.fi

Finlandia Marathon

Finlandia Marathon juostaan taas Jyväskylässä 17.-18.9.2021

Kielon asiakkaana saat alennusta osallistumisestasi, sekä saunatilat käyttöösi vaatteiden vaihtoa ja peseytymistä/saunomista varten. Pyydä avainoikeudet  aspasta.

Uutta: Kiinnostaako Maraton-viesti, mutta juoksukaverit puuttuvat?  Maratonviesti juostaan 5km pätkissä, ja joukkueeseen mahtuu 4-8 osallistujaa.

Ilmoittaudu Kielon sekaviestijoukkueeseen 3.9. mennessä: jyvaskyla@kieloofficesolutions.fi , jos saamme ryhmän kasaan, perustamme joukkueen. Kustannus jaetaan osallistujien kesken.

Ilmoittaudu Finlandia Marathonille tästä

Padeladder

Varaa vuorosi Playtomic-applikaatiolla tai verkkosivuilta padeladder.fi. Padelhallista pääsee suoraan Hotellille nauttimaan aamupalasta tai lounaasta.

Aamiaispadel

 • Sisältää padelin ja Sokos hotelli Paviljongin aamupalan
 • 1h peliaikaa: 23€/hlö
 • 1,5h peliaikaa: 26€/hlö

Lounaspadel

 • Sisältää padelin ja Sokos hotelli Paviljongin lounaan
 • 1h peliaikaa: 17€/hlö
 • 1,5h peliaikaa: 20€/hlö

(Aamiais- ja lounaspelit varataan Playtomic-applikaatiolla, jonka jälkeen asiakasta pyydetään ilmoittamaan tieto varauksesta myös info@padeladder.fi. Näin Trattorian aamiais-/lounaskupongit varataan valmiiksi.)

Padel saunaillan yhteydessä: Kenttävuokra 35€/h, vuokramailat 4€/vuoro

Yrityksille starttikurssi padeliin: Kurssilla käydään läpi padelin peruslyönnit ja tutustutaan lajiin valmentajan opastuksella. Sisältää yhteensä 4h, jonka voi jakaa kahteen tai neljään osaan. Aikataulu räätälöidään asiakkaalle sopivaksi, hinta 120€/hlö (sis. alv ja lainamailat + pallot). Tiedustelut: info@padeladder.fi

Pienryhmävalmennus/pt-palvelut, Riikka Kallonen

Yksilövalmennukset -10 % kesäkuun aikana tehdyistä valmennussopimuksista.

12 pienryhmätreeniä 10 treenin hinnalla: hintaan 359 € (norm. 430 €)

Lisätietoa täältä.

Divetime Oy, sukelluskeskus Jyväskylässä

SSI Try Scuba – Sukelluskokeilu – 20% eli 48 € (norm. 60 €), joka on paras tapa kokeilla sukellusta ensimmäisen kerran. Sukelluskokeilu toteutetaan uima-altaassa, jossa sukelluskouluttaja huolehtii sinusta. Voit nauttia ensimmäisistä unohtumattomista hengityksistä veden alla ja nauttia painottomuuden tunteesta

SSI Open Water Diver – Laitesukelluksen peruskurssi -10% eli 477 € (norm. 530 €), jossa opetellaan sukeltamisen perustaidot. Kurssin suoritettua saat SSI Open Water Diver -sertifikaatin.

Kursseille voi osallistua ilmoittautumalla koulutus@divetime.fi ja käyttämällä sanaa #kieloliikkuu saa alennukset (lähitulevaisuudessa alennuksen saa myös Divetimen verkkokaupasta).

Lue lisää täältä.

Sähköpyörä ja pyöränhuoltovälineet

Innova 1 ja Ylistö 26 ja Mattilanniemen asiakaspalveluista löytyy sähköpyörä asiakkaidemme lainattavaksi. Jokaisesta asiakaspalvelusta (Innova 1, 2, & 4, Ohjelmakaari 10, Ylistö 26 ja Mattilanniemi) löytyy perus pyöränhuoltovälineet. Ne ovat asiakkaidemme käytettävissä, jotta pyöräily töihin olisi mahdollisimman helppoa.

Innova 1:n parkkihallista löytyy myös lukollinen pyöräparkki ympärivuorokautiseen pyörien säilytykseen hintaan 10,85€/kk. Pyöräparkin voi maksaa joko yritys tai työntekijä itse.

Muita palveluita kiinteistöissämme

 • Lutakossa Hiushuone Estilo (Innova 2)
 • Ylistöllä Paturi-Kampaamo Image (Ohjelmakaari 10)
 • Annukan Viherpalvelut. Viherkasvit toimitettuna, myös kurssit ja työpajat. Lisätietoa täältä.
 • Kukkapalvelu Vehkanna. Kukkakimput ja -asetelmat toimitettuna. Tilaukset ja lisätiedot jyvaskyla@kieloofficesolutions.fi