Tekoäly on täällä mullistaen elämämme ennen kuulumattomalla tavalla. Uhka vai mahdollisuus? Tunnista vahvuutesi ja käytä niitä. Valitse toivo ja ole se muutos, jonka haluat maailmassa tapahtuvan. Suuria aiheita, hienoja puhujia. Tätä kaikkea ja paljon muuta saimme kuulla Nordic Business Forumin lavalta tänä vuonna Kielon asiakkailleen järjestämässä Live Stream -tapahtumassa.

Uudistettu Kielo Mattilanniemi tarjosi oivalliset puitteet Live Stream -tapahtumalle

Tapahtumapaikaksi valikoitunut Kielo Mattilanniemi on ollut suuren panostuksen kohteena kuluneena vuonna. Muutosten myötä uuden ilmeen ovat saaneet niin kiinteistön aulatilat, ravintolasali kuin neuvottelutilatkin. Kiinteistö on tuotu tähän päivään ja sijainti upealla järvimaisemalla pääsee entistäkin enemmän oikeuksiinsa. Elokuussa avattu lounasravintola Bistro Mattilanniemi on otettu asiakkaiden keskuudessa ilolla vastaan ja ravintola toivottaakin tervetulleeksi kaikki lounasasiakkaat myös kiinteistön oman asiakaskunnan ulkopuolelta.

Bistro Mattilanniemi tapahtumapaikkana mahdollisti onnistuneen tilaisuuden

Kielolaisten tahtona oli tarjota asiakkailleen mahdollisuus päästä kuulemaan upeita ja mielenkiintoisia puhujia sekä verkostoitumaan keskenään. Kaksipäiväisestä tapahtumasta jokainen saattoi vapaasti aikatauluttaa osallistumisensa itseään kiinnostavien puhujien mukaan. Osallistujien käyttöön oli varattuna Kielon neuvottelutiloja, joissa työnteko, palaverit ja puhelut oli mahdollista hoitaa tapahtuman lomassa.

Artomen kokoustekniikalla livestreamin näytettiin onnistuneesti yleisölle

Tapahtuma täynnä loistavia puhujia ja tärkeitä aiheita

Erityisesti kavalkadin avannut Patrick Lencioni jäi allekirjoittaneen mieleen inspiroivimpana puheenvuorona. Puheessa sukellettiin syvälle tiimityöhön, tiimien rakentamiseen sekä siihen, kuinka taianomaista ja nautittavaa työn tekeminen on, kun sitä voi tehdä omien ”työerinomaisuuksiensa” mukaan. Eli niiden erinomaisuustekijöiden mukaan, jotka ovat itselle omimpia ja inspiroivimpia tapoja työskennellä. Omien vahvuuksien tunnistaminen ja niiden käyttäminen työelämässä saa aikaan tuottavampaa työtä ja onnellisempia ihmisiä. Tietenkään kaikki tehtävät eivät voi olla pelkkää lempipuuhaa, ei työssä eikä kotona. Mutta kun tiimissä tunnistetaan, missä kukin on omimmillaan, ollaan suurien asioiden äärellä. Tämä aihe oli myös päivän kahvipöytäkeskusteluissa suuressa roolissa porukan miettiessä niitä omia työerinomaisuuksiaan.

Mikään upouusi ajatus tämä ei kuitenkaan ole, sillä samaa aihepiiriä on pohdiskellut aikanaan itse Aristoteles. Hänen mukaan juuri kykyjen kautta ihmisen on mahdollista saavuttaa onnellisuutta, tuota ihmisolennon kaikkein tavoitelluinta ja halutuinta päämäärää. Onnellisuuden avain hänen mukaansa on se, että ihminen saa toimia parhaimpien kykyjensä mukaan.

Jos sama ajatus on kantanut antiikin Kreikasta vuoteen 2023 ollen edelleen tuore ja ajankohtainen, ei se voi olla kovin väärä tai vain ohikiitävä trendihömpötys. Ehkä siihen on syytä tarttua kiinni.

Syksy on energistä aikaa, jota leimaa uuden aloittaminen ja toimeen tarttuminen. Näillä ajatuksilla on hyvä ottaa vastaan jo hyvässä vauhdissa oleva syksy.

Lämmin kiitos kaikille tapahtumassamme mukana olleille!

Katja & Kielo crew