Hyvä asiakkaamme,

Meillä on monen monta yhteistyökumppania, jotka tarjoavat asiakkaillemme palveluita alennuksineen.

Nettisivuiltamme löytyy edut henkilöstölle -osio, johon päivitämme kaikki asiakkaillemme kuuluvat edut.

Muutama tärppi

Finlandia Marathon

Finlandia Marathon juostaan taas Jyväskylässä 17.-18.9.2021

Kielon asiakkaana saat alennusta osallistumisestasi, sekä saunatilat käyttöösi vaatteiden vaihtoa ja peseytymistä/saunomista varten. Pyydä avainoikeudet  aspasta.

Uutta: Kiinnostaako Maraton-viesti, mutta juoksukaverit puuttuvat?  Maratonviesti juostaan 5km pätkissä, ja joukkueeseen mahtuu 4-8 osallistujaa.

Ilmoittaudu Kielon sekaviestijoukkueeseen 3.9. mennessä: jyvaskyla@kieloofficesolutions.fi , jos saamme ryhmän kasaan, perustamme joukkueen. Kustannus jaetaan osallistujien kesken.

Ilmoittaudu Finlandia Marathonille tästä

*********************************************************

Uusina yhteistyökumppaneina toimii nykyään myös Divetime Oy, Padeladder, sekä Personal Trainer Riikka Kallonen.

Divetime Oy

on täyden palvelun sukelluskeskus Jyväskylässä, joka tarjoaa asiakkaillemme:

SSI Try Scuba – Sukelluskokeilu – 20% eli 48 € (norm. 60 €), joka on paras tapa kokeilla sukellusta ensimmäisen kerran. Sukelluskokeilu toteutetaan uima-altaassa, jossa sukelluskouluttaja huolehtii sinusta. Voit nauttia ensimmäisistä unohtumattomista hengityksistä veden alla ja nauttia painottomuuden tunteesta

SSI Open Water Diver – Laitesukelluksen peruskurssi -10% eli 477 € (norm. 530 €), jossa opetellaan sukeltamisen perustaidot. Kurssin suoritettua saat SSI Open Water Diver -sertifikaatin.

Kursseille voi osallistua ilmoittautumalla koulutus@divetime.fi ja käyttämällä sanaa #kieloliikkuu saa alennukset (lähitulevaisuudessa alennuksen saa myös Divetimen verkkokaupasta).

Tutustu lisää osoitteesta www.divetime.fi  

Padeladder

Aamiaispadel

Lounaspadel

(Aamiais- ja lounaspelit varataan Playtomic-applikaatiolla, jonka jälkeen asiakasta pyydetään ilmoittamaan tieto varauksesta myös info@padeladder.fi. Näin Trattorian aamiais-/lounaskupongit varataan valmiiksi.)

Padel saunaillan yhteydessä:

Yrityksille starttikurssi padeliin: Kurssilla käydään läpi padelin peruslyönnit ja tutustutaan lajiin valmentajan opastuksella. Sisältää yhteensä 4h, jonka voi jakaa kahteen tai neljään osaan. Aikataulu räätälöidään asiakkaalle sopivaksi, hinta 120€/hlö (sis. alv ja lainamailat + pallot). Tiedustelut: info@padeladder.fi

Varaa vuorosi Playtomic-applikaatiolla tai verkkosivuiltamme padeladder.fi. Padelhallista pääsee suoraan Hotellille nauttimaan aamupalasta tai lounaasta.

Pienryhmävalmennus/pt-palvelut, Riikka Kallonen

Yksilövalmennukset -10 % kesäkuun aikana tehdyistä valmennussopimuksista.

Pienryhmävalmennukset 12 pienryhmätreeniä 10 treenin hinnalla: hintaan 359 € (norm. 430 €) Treenipaketin voi maksaa 1-3 osassa

Lisätietoja valmennuspaketeista www.riikkakallonen.fi / whatsapp nro 040 7035335