Yhteisöllisyydestä on tullut luksustuote, jota kaivataan myös työelämässä yhä enemmän. Kielo haluaa lisätä ja tukea asiakkaidensa yhteisöllisyyttä tarjoamalla viihtyisät ja joustavat puitteet työn tekemiselle.

Viime vuodet veivät työn tekemisen toimistoista koteihin ja kesämökeille. Niissäkin yrityksissä, joissa aiemmin etätyö ei tullut kuuloonkaan, herättiin huomaamaan, että homma toimii ja tulosta tulee myös fyysisesti etäällä toisistaan. Oli ihanaa nukkua aamulla hieman pidempään, käydä tauolla liikkumassa luonnossa ja paistaa pataleipää palaverin ohessa. Lehdet kirjoittivat toimistojen olevan historiaa.

Ajan kuluessa moni kuitenkin huomasi jonkin puuttuvan. Yksin puurtaminen keittiön pöydän ääressä tai makuuhuoneen nurkassa on sanalla sanoen yksinäistä. Tiimin yhteiset kahvihetketkin tuntuivat jäykiltä, kun vapaan keskustelun sijaan oli pyydettävä puheenvuoroa viittaamalla. Työ kun on muutakin kuin suorittamista ja agendan seuraamista. Se on ideoimista, ajatusten vaihtamista, yhdessä nauramista ja yhteisen tavoitteen saavuttamista. Sitä, mikä tekee työssä käymisen mielekkääksi.

Eivätkö toimistot siis kuolleetkaan?

Eivät sinne päinkään. Vapaus tehdä töitään siihen parhaiten soveltuvassa paikassa on hieno asia. Ja niin on työkavereiden tapaaminenkin. Yhdessä tekeminen ja ihmisten kohtaaminen ovat edelleen mielekkäitä tapoja toimia ja henkisen hyvinvointimmekin kannalta meille tärkeitä asioita. Työyhteisöön kuulumisen tunne lisää hyvinvointia.

Työ kun on muutakin kuin suorittamista ja agendan seuraamista. Se on ideoimista, ajatusten vaihtamista, yhdessä nauramista ja yhteisen tavoitteen saavuttamista. Sitä, mikä tekee työssä käymisen mielekkääksi.

Kielon missiona on lisätä hyvinvointia työyhteisöissä. Kun henkilöstö voi hyvin, yritys voi hyvin. Tätä missiota Kielossa toteutetaan tarjoamalla asiakkaillemme tiloja, joihin halutaan tulla ja jotka tukevat moninaista työn tekemistä.

Toimitilat suunnitellaan ja toteutetaan asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaiseksi yhdessä Kielon ammattitaitoisen yhteistyökumppaniverkoston kanssa. Ja kun tarpeet muuttuvat, myös tilat muuttuvat. Viime vuosina usean yrityksen tilatarpeet ovat muuttuneet, ja Kielossa tehdään töitä vastataksemme näihin muuttuviin tarpeisiin. Teams-palaverien yleistyttyä pienet äänieristetyt huoneet ja hiljaiset työpisteet ovat nostaneet päätään. Myös yhteisöllisiä tiloja, kuten mukavia taukotiloja ja vapaan kohtaamisen paikkoja halutaan. Tarvitaan tilaa keskittymiselle ja vastapainona tilaa työyhteisön yhteisille hetkille.

Valmiin palvelukonseptin äärellä työn tekeminen on helppoa. Lounasaikaan saa istua valmiiseen pöytään syömään herkullista, jonkun toisen valmistamaa ruokaa. Tilojen siivouksesta ja sen laadusta pidetään huolta, eikä viikkaamattomat vaatteet pääse häiritsemään keskittymistä. Postit saapuvat ja lähtevät ja aulassa hyvät huomenet toivottaa tuttu henkilö. Kun kaikki on valmiiksi mietitty, voi rauhassa keskittyä tekemään sitä ydintehtäväänsä työssä. Muun arjen rullatessa taustalla omalla painollaan. Töissä saa keskittyä työhön ja kotona perheeseen ja vapaa-aikaan. Ei tarvitse olla kaikissa rooleissa kaiken aikaa.  

On ilo nähdä, kuinka saunatilojen varauskalenteri on täyttynyt. Se kertoo, että tiimi-illat, asiakastilaisuudet ja työyhteisön juhlat ovat palanneet!

Sanotaan, ettei ilo ole olosuhteissa, vaan se on meissä. Olosuhteisiin voi vaikuttaa ja me Kielossa haluamme tarjota asiakkaillemme parhaat mahdolliset olosuhteet työn tekemiseen ja siitä nauttimiseen.

Voisiko sinunkin yrityksesi olla osa Kielon yhteisöä?

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää vapaista toimitiloistamme. Voit myös käydä tutustumassa Kielon verkkosivuilla vapaisiin tiloihimme ja yhteisöllisiin palveluihimme.

AVAINASIAKASPÄÄLLIKKÖ

Katja Kröger

+358 50 512 7707

katja.kroger@kieloofficesolutions.fi