Greenreality Network on Etelä-Karjalassa yrityslähtöisesti toimiva energia- ja ympäristöalan verkosto, joka tukee jäseniensä sekä alueen kasvua ja uusia liiketoimintamahdollisuuksia. Kielo on osa Greenreality Networkia ja haluaa osaltaan tehdä töitä ympäristöasioiden eteen.

Greenreality Networkin jäsenet ovat energia- tai ympäristöalan tuotteita tai palveluita tarjoavia yrityksiä tai yhteisöjä. Jäseniksi hyväksytään myös yritykset ja julkisyhteisöt, jotka mahdollistavat energia- ja ympäristöalan yritysten tuotteiden tai palveluiden kehittämisen toimimalla testi- tai ratkaisualustoina. Kielo pääsi esittelemään toimintaansa Greenreality Networkille, artikkeliin pääset tästä.

Kestävä kehitys on keskeisessä osassa Kielon palveluita

– Kaikissa meidän kiinteistöissämme on optimaaliset ja tarpeenmukaiset säädöt niin lämmityksessä, jäähdytyksessä kuin myös valaistuksessa. Jätteiden kierrätys on tehokasta yksittäisestä toimistosta lähtien ja lisäksi teemme ennakoivaa kunnossapitoa teknisellä puolella. Henkilöstöravintolassamme panostamme hävikin pienentämiseen.

Heidi Sipponen, Kielo Lappeenranta

Kiinteistöalalla on kiistattoman suuri vaikutus ympäristöön ja yhteiskunnalliseen kehitykseen, jonka vuoksi otamme kestävän kehityksen tosissamme. Kielon päämääränä on olla kestävän kehityksen edelläkävijä ja kehittäjä, yhdessä paikallisten vuokralaisten ja yhteisöjen kanssa. Kestävyys on keskeinen kriteeri kumppaneita valitessa.

Kielo Lappeenrannan tiimi vasemmalta oikealle Tiina Lensu, Katja Heinonen ja Heidi Sipponen
Kielo Lappeenrannan säkenöivä tiimi vasemmalta oikealle Tiina Lensu, Katja Heinonen ja Heidi Sipponen

Kielo vuokraa työtiloja erilaisille yrityksille erilaisiin tarpeisiin. Business Park -idealla toimiva kiinteistöyhtiö tarjoaa hyvän työn paikkoja asiakaslähtöisesti, jotta asiakkaat voivat keskittyä omaan ydinliiketoimintaansa. Vuokratessaan toimitilan Kielolta asiakas saa valmiiksi kilpailutetut palvelut ja parhaaksi havaitut toimijat palveluita tuottamaan – kilpailukykyiseen hintaan.

Kielolle toimisto ei ole vain tila, vaan se on koti yhteisölle.

Voisiko sinunkin yrityksesi olla osa Kielon yhteisöä?

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää Kielon toimitilavaihtoehdoista sekä
työympäristöratkaisuista. Voit myös käydä tutustumassa Kielon verkkosivuilla vapaisiin tiloihimme ja yhteisöllisiin palveluihimme.

Kielon Heidi Sipponen

AVAINASIAKASPÄÄLLIKKÖ

Heidi Sipponen

+358 50 436 2129

heidi.sipponen@kieloofficesolutions.fi