Kielo tarjosi toimitila-asiakkailleen mahdollisuuden seurata Nordic Business Forum puhujia live streamina. Yli 30 henkeä tuli Ylistönmäelle hakemaan inspiraatiota ja tapaamaan uusia ihmisiä.

Nordic Business Forum järjestettiin vihdoin kolmen vuoden tauon jälkeen perinteiseen tapaan Helsingin messukeskuksessa. Kaksipäiväinen tapahtuma striimattiin asiakastapahtumana Kieloyhteisössä. Tilaisuus pidettiin Jyväskylässä nyt ensimmäistä kertaa Ylistönmäen ravintola Salviassa. Ravintola Salvia tarjoaa tapahtumien järjestämiselle hyvät puitteet: viihtyisät ja avarat tilat, erinomainen tekniikka kuvan ja äänen toistoon, runsaasti pysäköintitilaa pihassa sekä monipuoliset tarjoilut saatavilla.

Nordic Business Forum Live Stream

Teemana Future-Focused Leadership

Kansainvälisten huippupuhujien inspiroivat esitykset olivat jälleen odotusten arvoisia.

Tänä vuonna puheenvuorojen teemat olivat tiiviisti tulevaisuudessa, mutta nykyhetki vahvasti mukana. Yllätysesiintyjäkin tilaisuuteen ilmaantui, kun Garry Kasparov astui lavalle ja totesi yllätyssiirtojen kuuluvan shakinpelaajien taitoihin. Kasparov antoi vakuuttavan näkemyksen taustoista, jotka lopulta johtivat Ukrainan sotaan.

Puheenvuorot kuunneltuani itseäni puhuttelivat erityisesti alla olevista nostot

”We need more campfire conversations not bullet-point meetings”

Jitske Kramer

➡Huolehditaan, että meillä on riittävästi ”nuotiokeskusteluja”. Jokainen saa mahdollisuuden jakaa näkemyksensä ja sanoa oman mielipiteensä. Tämä edellyttää, että edistetään osallisuutta tukevaa ilmapiiriä ja saavutetaan turvallisuuden tunne.

”Culture is the new king”

Petter Stordalen

➡ Luo kulttuuri, jossa jokaisen persoonallisuus on arvossa. Kun sinulla on ihmisiin rakentuva kulttuuri, vaikeuksista on parhaat mahdollisuudet selvitä – ja vielä hymyillen..

”When psychological safety and diversity both high – you will achieve well-being and breakthrough performance”

Amy Edmondson

➡Tässä on menestysresepti –  ja samalla se, mitä olemme tavoitelleet Kieloyhteisössä Business Wellbeing -toimenpiteillä

Verkostoituminen on Kieloyhteisön voimavara

Niin kuin historioitsija Rutger Bregman omassa puheenvuorossaan sanoi: ihmiset on tehty kasvokkaisiin kohtaamisiin. Oli hienoa, että niin moni asiakkaistamme pääsi syksyn kiireiltään paikalle.

Garry Kasparov oli tapahtuman yllätysesiintyjä

Tilaisuudessa oli hyvä tunnelma ja tauoilla käytiin vilkasta keskustelua. Eräässä kahvipöytäkeskustelussa mietimme yhdessä, millaiseksi työelämä tulee eri aloilla muuttumaan tulevaisuudessa. Metaversumi tulee mullistamaan maailmaa, myös toimitilaliiketoiminnan osalta. Tulevaisuudessa voimme kenties esitellä asiakkaalle jo paikan päällä, miltä heidän tulevassa valmiissa toimistossaan näyttää, kun reaalimaailma ja virtuaalisen maailman mallinnukset yhdistyvät.

Kieloyhteisössä Jyväskylässä toimii noin 230 yritystä ja toimijaa, joissa työskentelee lähes 5000 työntekijää. Tässä alusta, jolle tulemme järjestämään erilaisia verkostoitumistapahtumia myös jatkossa.

Ravintola Salvian herkulliset tarjoilut maistuivat väliajalla

Kiitos osallistujille, teitte tästä upean tilaisuuden!


Erityisesti ilahduin uusista tuttavuuksista, joita verkostoimistapahtumat tuovat tullessaan. Unohtamatta tietenkään erään yrityksen edustajaa, joka aiemmin oli asiakkaanamme Ylistönmäellä. Kerroit, että arki on muuttonne jälkeen tullut huomattavasti haasteellisemmaksi, kun joudutte järjestämään ja tekemään Kielon palveluihin sisältyvät tehtävät kaikki itse. Sovimme, että olemme syksyn aikana yhteyksissä, josko pääsemme aloittamaan yhteistyömme uudelleen. Olette erittäin tervetulleita!

Suuri kiitos myös Compass Groupille herkullisista tarjoiluista väliajoilla!

Värikästä syksyä,

Olli Peltokoski