Kielo uudisti lounasravintolapalveluitaan Jyväskylässä ja Lappeenrannassa

Kielon lounasravintolapalvelut uudistuivat kahdessa kaupungissa elokuun aikana. Tiivistimme yhteistyötämme Compass Groupin kanssa ja avasimme kaksi Bistroa – toisen Lappeenrannan Skinnarilaan ja toisen Jyväskylän Mattilanniemeen

Bistro Skinnarila tarjoilee maistuvaa ja monipuolista lounasta buffetista, sekä herkullisia kokoustarjoiluita neuvottelutiloin ja suoraan toimistoille. Lounasruokailun lisätilaksi ravintolaan remontoitiin viihtyisä Lounge, jota voi vuokrata myös yksityistilaisuuksiin, kokouksiin tai vaikka yhteiselle aamiaiselle.

Pientä pintaremppaa ja herkullista lounasta

Kielo Skinnarilan ravintolasaliin tehtiin muutoksia sekä pintamateriaaleihin että järjestykseen. Pienillä muutoksilla piristettiin ravintolasalin ilmettä ja lisättiin viihtyisyyttä.

Uudistettu ravintolan sali Lappeenrannan Bistro Skinnarilassa
Uudistettu ravintolan sali Lappeenrannan Bistro Skinnarilassa
Nordic Buffet lounaslinjasto

Päivän tärkein ateria on tietysti lounas ja niin myös lounaslista koki uudistuksen.

Päivittäin valittavissa on useita eri vaihtoehtoja Nordic buffetista ja pieni makea jälkiruoka kahveineen. Ravintolauudistuksessa kuuntelimme asiakkaidemme toiveita – kohteessa toivottiin ravintolapalveluihin vaihtelua sekä herkullista konstailematonta kotiruokaa.

Mattilanniemi uuteen loistoon – Jyväskylään uusi lounasravintola Bistro Mattilanniemi

Kielo Mattilanniemeen avatiin uudistettu lounasravintola Bistro Mattilanniemi 21.8.

Kielon kiinteistön koko ensimmäisen kerroksen yleiset tilat remontoidaan kahdessa vaiheessa. Alkuperäinen ravintolasali koki muodonmuutoksen avarammaksi ja valoisammaksi, myös aulatilat muuttuvat viihtyisämmiksi.

Bistro Mattilanniemi tarjoilee monipuolista ja maistuvaa buffetlounasta sekä uutuutena Bistrossa toimii PopUp Kitchen- konsepti vaihtuvine maateemoineen. PopUp Kitchen on uudenlainen kokilta tilattava lautasannos, jossa valittavissa on vaihtuvin teemoin pizzaa, buneja, bowleja, grilliruokaa sekä jännittäviä aasialaisia makuja – kasvisruokaa unohtamatta. PopUpin keittiön teema vaihtuu viikoittain.

Bistro Mattilanniemessä uudistuksen kokivat myös kokoustilat. Asiakastoiveita kuultiin ja kokoustiloja löytyy nyt 4-60 hengelle. Isoimpaan kokoustila Jyväsjärveen mahtuu n. 35-60 henkilöä ja pöytämuodot ovat helposti muokattavissa monenlaisiin tilaisuuksiin. Kokoustarjoilupuolella uusia makuja saadaan esimerkiksi Kahvitorin muodossa – jossa asiakas pääsee maistelemaan useampaa pientä herkkua perinteisen yhden viinerin tai pullan sijaan.

Kaikki kokoustilat ovat varattavissa Kielon kokousjärjestelmän kautta. Kauttamme hoituu myös maistuvat tarjoilut kokouksiin ja tapahtumiin.

Bistroilemisiin!

Ota yhteyttä ja anna meidän palvella sinua