On upeaa nähdä, miten livekokoukset ovat tehneet comebackin ja kuinka puheensorina täyttää taas neuvottelutilat. Kasvokkaiset kohtaamiset ja arkinen kuulumisten vaihto on arvokas osa työtä. Yrityskulttuuri on yhteistä tekemistä ja toisiltaan oppimista, jota on vaikea ylläpitää etänä. Ihmisillä on ikävä työkavereitaan ja uusien ihmisten kohtaamisia. Meillä on siihen ratkaisu: lisää lähikokouksia!

5 loistavaa syytä järjestää lähikokous:

1. Keskittyminen yhteisen äärelle

Kouluttajat pohtivat, kuunteleeko kukaan ruudun toisella puolella ja Teams-palaverin hiljaisuus pohdituttaa, uskalsivatko kaikki varmasti kertoa mielipiteensä.

Vastaisku Teamseille ja mustille ruuduille: oikeat ihmiset paikan päällä – keskittymässä yhteisen agendan äärelle – luksusta! Päätöksenteko helpottuu ja asiat etenevät jouhevasti, kun koko tiimi pääsee saman pöydän ympärille. Tuotekehitys ja uuden ideointi tarvitsee koko tiimin sparrausta parhaan lopputuloksen löytämiseksi eikä kenenkään tarvitse tyhjentää tiskikonetta palaverin aikana!

2. Innosta ja inspiroidu

Joskus maisemanvaihdos tekee terää: aivot tarvitsevat virikkeitä ja vaihtelua uusien ideoiden keksimiseksi. Tiesitkö, että meillä on yhteensä yli 30 erilaista kokoustilaa Jyväskylässä Ylistönmäellä, Lutakossa ja Mattilanniemessä ja 6 monipuolista kokoustilaa myös Lappeenrannan Skinnarilassa? Uudessa ympäristössä ideat lentävät ja samalla voi testata paikallista lounasravintolaa. Työn ilo tarvitsee ihmisiä ja inspiraatiota ympärilleen! 

Kielon asiakkaat saavat alennuksen kaikista Kielon kokoustiloista, joten vaihtelu ehdottomasti virkistää.

3. Järjestä koulutus, asiakastapahtuma tai tyky-päivä

Parhaimmatkin meistä tarvitsevat koulutuksia! Uuden oppiminen motivoi ja lisää merkityksellisyyden kokemusta työssä. Työkaverilta oppiminen auttaa kehittymään, parantaa hiljaisen tiedon siirtymistä ja lisää työn monipuolisuutta. Uuden yhteistyön aloittaminen on helpompaa, kun tavataan kasvotusten ensi kertaa. Työntekijöiden hyvinvointiin panostaminen parantaa työssäjaksamista.

Kokoustilamme taipuvat moneen ja saunatiloissa on mistä valita.

4. Tule valmiiseen pöytään – ihanan helppoa!

Muistatko vielä, miltä palaverit maistuvat? Parhaissa kokouksissa on tietysti mukana herkulliset tarjoilut. Yhteistyöravintolamme toimittavat maistuvat kahvitukset toiveiden ja sesonkien mukaan. Olemme varmoja, että jokainen yhteinen kokoontuminen on hyvä syy palaveriherkuille: valitsetko tällä kertaa raikkaat smoothiet vai perinteiset pullakahvit?

5. Viihtyisät ja monipuoliset kokoustilat

Viikkopalaveri, tiimin yhteinen aamupalakokoontuminen vai huippukokous asiakkaillenne?

Uudistimme Innova 1:n Aalto-neuvottelutilan asiakastoiveidemme mukaan inspiroivaksi ja helposti muunneltavaksi ryhmätyötilaksi, jossa ideat lentävät ja kehitys kehittyy. Tilan voi järjestää esimerkiksi luokkamuotoon, pienryhmiin tai jättää paljon avointa tilaa toiminnalliselle kokoontumiselle.

Innova 1:n Lutakon Huippu puolestaan tarjoilee upeat maisemat kaupungin ylle – täällä voi ihailla kaunista Jyväskylää kattojen yläpuolelta. Tilan upea valoisuus tarjoilee hienot puitteet myös valokuvauskohteena.

Innova 4:n Kokous – ja saunatila Vasikkasaari taipuu moneen: voit kokoustaa ja viettää saunaillan samassa tilassa.

Kaikki onnistuu – kuha varaat!

Varaa neuvottelutilaa ja tilaa herkulliset tarjoilut kokouksiinne varausjärjestelmästämme

    Kysy lisää:

    Asiakaspalvelu

    010 209 6930

    jyvaskyla@kieloofficesolutions.fi

    Teksti: Anna Väisänen