Ravintolapalvelut

Poikkea kahville tai tule syömään! Tilaa maistuvat tarjoilut kokoustiloihin tai toimistollenne tai lounasta ja kahvittele paikan päällä – näitä kaikkia tarjoaa Lutakossa Ravintola Fazer Fiilu sekä Ylistönmäellä Ravintola Salvia.

Ravintolasta voit tilata myös vaikkapa raikkaat hedelmätoimitukset suoraan toimistollenne viikoittain.

Lounaslista Fiilu

Lounaslista Salvia

Asiakaspalvelut

Asiakaspalvelumme on talon sydän. Mitä vain tarvitset, iloiset ja hymyileväiset asiakaspalvelijamme keksivät ratkaisun – ja sinä voit keskittyä omaan liiketoimintaasi.

Asiakaspalvelumme vastaanottaa vieraat ja opastaa heidät perille. He hoitavat postiliikenteen, kulunvalvonnan ja kokousjärjestelyt. Asiakaspalvelusta saat apua yrityksesi muuttoon, sisustukseen, markkinointiin ja viherkasvipalveluihin liittyen ja hoidat vaikkapa toimistosi paperinkeräyksen tietoturvallisesti.

Asiakaspalvelun yhteystiedot

Siivous- ja kiinteistön ylläpitopalvelut

Huolehdimme kiinteistömme sisä- ja ulkotilojen siisteydestä ja toimivuudesta yhdessä yhteistyökumppaneidemme kanssa. Siistit ja edustavat tilat antavat hyvän ensivaikutelman ja lisäävät henkilöstön viihtyvyyttä.

Kiinteistömme huoltohenkilöstö on apunasi kaikissa kiinnitys-, huolto- ja muutostyötarpeissa.

Tee palvelupyyntö

Internet

Luotettavat ja nopeat internetyhteydet hoituvat myös kauttamme. Kielon asiakaspalvelu hoitaa tilauksen puolestanne ja valittavana on monipuolinen valikoima yritysliittymiä sekä pienelle toimistolle että vaativampaankin tarpeeseen. Operaattorina yhteistyökumppanimme on Elisa Oyj.

Kysy lisää asiakaspalvelusta

Toimistotarvikkeet

Toimistotarvikeasioissa yhteistyökumppanimme on paikallinen ja monipuolinen Kariteam. Kielon asiakkaat saavat käyttöönsä Kariteamin verkkokaupassa -20% alennuksen sekä toimitukset maksutta 2krt viikossa suoraan yritystiloihin saakka. Kariteamin valikoimasta löytyy monipuolisen toimistotarvikevalikoiman lisäksi myös ergonomia- sekä painotuotteet. Pyydä tunnukset asiakaspalvelusta.

Tee toimistotarviketilaus

Hyvinvointipalvelut

Toimitilaympäristöistämme löytyy paljon palveluita henkilöstön hyvinvointiin: Ohjelmakaaren Kuntokaari on monipuolinen ja laadukas kuntosali saunatiloineen, Innova 1:ssä sekä Ohjelmakaaressa voit varata rentouttavan ajan hierojalle tai Innova 4:ssä ja Ohjelmakaaressa käydä kampaajan hemmottelussa. Kun henkilöstö voi hyvin, myös työhyvinvointi paranee. Ei tarvitse lähteä kauas nauttiakseen parhaista palveluista.

Kysy lisää asiakaspalvelusta

Viherkasvipalvelut

Vihersisustus on helppo tapa piristää ja lisätä toimistotilojen viihtyvyyttä ja kodikkuutta. Kasvit myös kosteuttavat ja puhdistavat huoneilmaa ja vaikuttavat positiivisesti työhyvinvointiin.

Monipuolisen valikoiman kukkia, huonekasveja ja viherseiniä tarjoaa yhteistyökumppanimme Annukan Viherpalvelut, josta saat myös huolto- ja hoitosopimuksen kasveillesi. Annukan kautta tilaat myös kauniit kukkakimput yrityksen ja henkilöstön juhlapäiviin sekä muistamisiin. Helppoa ja huoletonta!

Kysy lisää asiakaspalvelusta

Kokous- ja saunatilat

Kokoustiloistamme löytyy varmasti sopiva jokaisen tarpeeseen, olipa kyse sitten parin hengen palaverista tai kolmenkymmenen hengen koulutuksesta. Virkistyspäivät, asiakastilaisuudet , koulutukset  ja pienet juhlat onnistuvat upeissa saunatiloissamme helposti, sillä myös tarjoilut saat tilattua yhteistyöravintoloistamme.

Varaa kokous- tai saunatila

Toimitilaympäristön suunnittelupalvelut

Muuttopalvelut, sisustussuunnitelmat, toimitilaympäristöjen muutokset ja kalusteet kertahankintana tai leasingilla – tämä ja paljon muuta onnistuu kauttamme. Saat käyttöösi Kielon monipuoliset ja merkittävät edut parhailta toimitilaympäristöjen toteuttajilta ja yhteistyökumppaneiltamme.

Kysy lisää asiakaspalvelusta

Kielo IT -Palvelut

Kielon kautta saat myös käyttöönne Helpdesk-palvelut kiinteällä kk-maksulla. Helpdesk on silloin käytettävissänne puhelimitse sekä sähköpostin välityksellä ja auttaa esimerkiksi ongelmatilanteissa tulostusten, asennusten, selainten ja mobiililaitteiden kanssa.

Kysy lisää asiakaspalvelusta

Kuinka voimme olla avuksi?

Avainasiakaspäällikkö

Minna Hämäläinen

+358 40 564 8042
minna.hamalainen
@kieloofficesolutions.fi


Avainasiakaspäällikkö

Katja Kröger

+358 50 512 7707
katja.kroger
@kieloofficesolutions.fi


Liiketoimintayksikön johtaja

Olli Peltokoski

+358 50 505 0233

olli.peltokoski
@kieloofficesolutions.fi


Kiinteistöpalvelupäällikkö

Janne Pohjola

+358 50 568 9055

janne.pohjola
@kieloofficesolutions.fi


Palvelupäällikkö

Anna Väisänen

+358 50 431 8910

anna.vaisanen
@kieloofficesolutions.fi


Myyntiryhmän päällikkö

Ronja Mökkönen

+35850 422 6876

ronja.mokkonen

@kieloofficesolutions.fi

 

 

 

 


Tietosuojaseloste

A. Yleistä

Tämä tietosuojaseloste määrittelee, kuinka Kielo Office Solutions Oy käyttää tietojasi EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (2016/879) mukaisesti.

B. Rekisterinpitäjä ja yhteystiedot

Rekisterinpitäjä: Kielo Office Solutions Oy, y-tunnus 2865525-2

Osoite: c/o Brunswick Real Estate/Regus

Aleksanterinkatu 15 B, 00100 HELSINKI

Puhelin: 046 8700230

Sähköposti: jyvaskyla@kielooficesolutions.fi

Yhteyshenkilö rekisteriasioissa: Anna Väisänen

Yhteyshenkilön sähköposti: anna.vaisanen@kieloofficesolutions.fi

C. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus ja käsittelyn oikeusperuste

Henkilötietoja käsitellään seuraaviin tarkoituksiin:

 • rekisterinpitäjän ja sen asiakkaan välisen vuokrausta ja/tai toimitiloihin liittyviä palveluita koskevan sopimuksen täytäntöönpanemiseksi, sekä sopimusta edeltävien toimenpiteiden suorittamiseksi, jolloin käsittely perustuu toimeksiantosopimuksen täyttämiseen tai rekisterinpitäjän oikeutettuun etuun;
 • asiakassuhteen ylläpitoon liittyviin toimiin, kuten asiakassuhteen hoitaminen, kehittäminen, analysointi, ja asiakasviestintä, jolloin käsittely perustuu rekisterinpitäjän oikeutettuun etuun ja toimeksiantosopimuksen täyttämiseen;
 • asiakashankintaan ja markkinointiin, jolloin käsittely perustuu rekisterinpitäjän oikeutettuun etuun;
 • rekrytointiin liittyviin toimenpiteisiin, jolloin käsittelyn oikeusperusteena on oikeutettu etu mahdollista työsopimusta edeltävien toimenpiteiden toteuttamiseksi, ja mahdollisesti suostumus tietojen säilyttämiseksi tulevaa rekrytointiprosessia varten.

D. Mitä tietoja keräämme

Rekisterinpitäjä käsittelee käsittelyn tarkoituksen perusteella määräytyviä seuraavan tyyppisiä henkilötietoja:

 • Perustiedot: kuten nimi, osoite, sähköpostiosoite, asema organisaatiossa, puhelinnumero, rooli suhteessa rekisterinpitäjään (esim. yrityksen avainvastaava, tiedonvälitysvastaava, turvallisuusvastaava, päättäjä, käytännön yhteyshenkilö), mahdolliset yhteydet muihin organisaatioihin, tarvittaessa syntymäaika, ajoneuvon rekisterinumero niiden henkilöiden osalta, joilla on käytössä parkkihallipaikka
 • Kuluvalvonnan osalta: kulkutapahtuma nimen, henkilönumeron, yrityksen ja tunnisteen mukaan, työaikatapahtumat niiden osalta, joilla on käytössä työajanseuranta
 • Asiakkaan vierailijoiden nimi ja mahdolliset muut yhteys- tai tunnistetiedot asiakkaan määrittämällä tavalla vierailijalomakkeen täyttämiseksi, mahdollisten vierasavaimien hallinnointi asiakkaan kirjallisten ohjeiden mukaisesti kuvallista henkilökorttia tai henkilöllisyystodistusta vastaan.
 • Asiakastiedot: Tiedot liittyen sopimussuhteeseen rekisterinpitäjän ja asiakkaan välillä sekä osapuolten väliseen viestintään.
 • Suostumukset ja kiellot: Rekisteröidyn antamat suostumukset ja kiellot liittyen erityyppisiin henkilötietojen käsittelytarkoituksiin.

E. Henkilötietojen vastaanottajat ja luovutus

Rekisterinpitäjä ei säännönmukaisesti luovuta käsittelemiään henkilötietoja ulkopuolisille tahoille. Henkilötietoja voidaan luovuttaa viranomaisille lakisääteisissä asioissa. Rekisterinpitäjä voi käyttää ulkopuolisia palveluntarjoajia, jotka käsittelevät henkilötietoja rekisterinpitäjän lukuun tässä tietosuojaselosteessa kuvatuissa tarkoituksissa (esimerkiksi teknisten palveluiden tarjoajat). Nämä palveluntarjoajat saavat käyttää henkilötietoja ainoastaan rekisterinpitäjän ohjeistuksen mukaisesti eli vain siihen tarkoitukseen, johon tiedot on kerätty. Rekisteriin tallennettuja tietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille, ei myöskään EU-alueen tai ETA:n ulkopuolelle.

F. Tietojen säilytysaika

Lähtökohtaisesti asiakassuhteeseen liittyviä henkilötietoja säilytetään asiakassuhteen ajan tai asiakkaan henkilöstön edustajan työsuhteen keston ajan (riippuen siitä, kumpi päättyy aiemmin) ja tiedot poistetaan mahdollisimman pian vuokrasopimuksen päätyttyä, ellei rekisterinpitäjän lakisääteisistä velvoitteista (kuten kirjanpito) muuta johdu.

Asiakkaan tai potentiaalisten asiakkaiden tietojen säilyttäminen myynti- ja markkinointitarkoituksiin arvioidaan säännöllisin väliajoin. Samalla tarkastetaan tietojen oikeellisuus. Tarpeettomat ja vanhentuneet tiedot poistetaan tietojen tarkastamisen yhteydessä, tai kun se muutoin katsotaan tarpeelliseksi. Työnhakijoiden tiedot poistetaan säännöllisesti.

G. Henkilötietojen säännönmukaiset tietolähteet ja päivittäminen

Henkilötiedot kerätään säännönmukaisesti suoraan rekisteröidyiltä itseltään tai hänen yrityksensä yhteyshenkilöltä (esimerkiksi yrityksen muuton yhteydessä) tai viestinnässä rekisteröidyn kanssa tämän käyttäessä rekisterinpitäjän palveluita. Henkilötietoja voidaan kerätä ja päivittää myös julkisista lähteistä kuten verkkosivuilta toteutettavan tiedonhankinnan kautta markkinointitarkoituksissa.

Henkilötietoja voidaan kerätä ja päivittää myös silloin kun rekisteröity lähettää sähköpostia rekisterinpitäjän henkilökuntaan kuuluvalle.

H. Rekisteröityjen oikeudet

Rekisteröidyllä on tietosuojalainsäädännön mukaiset oikeudet:

 • Oikeus saada pääsy tietoihin ja vaatia oikaisua: rekisteröidyllä on oikeus saada rekisterinpitäjältä tieto, mitä tietoja hänestä käsitellään, sekä oikeus vaatia, että rekisterinpitäjä oikaisee ilman aiheetonta viivytystä epätarkat ja virheelliset henkilötiedot.
 • Oikeus tietojen poistamiseen: tietyissä tilanteissa rekisteröidyllä on oikeus saada tietonsa poistetuksi ilman aiheetonta viivytystä, ellei tietojen säilyttämiselle ole perustetta (esim. kirjanpitolainsäädäntöön perustuen).
 • Oikeus käsittelyn rajoittamiseen: rekisteröidyllä on tietosuoja-asetuksen mukaisesti tietyissä tilanteissa oikeus vaatia tietojensa käsittelyn rajoittamista, esimerkiksi jos rekisteröity kiistää tietojensa paikkansa pitävyyden, käsittely on lainvastaista, tai henkilötietoja ei enää tarvita niiden alkuperäisiin käsittelytarkoituksiin.
 • Vastustamisoikeus: rekisteröidyllä on oikeus pyytää tietojensa poistamista markkinointilistalta, jolloin rekisterinpitäjä ei enää lähetä rekisteröidylle asiakas- tai markkinointiviestejä. Mikäli henkilötietoja käsitellään suostumukseen perustuen, rekisteröidyllä on milloin tahansa oikeus perua tällaiseen käsittelyyn antamansa suostumus; tällä voi kuitenkin olla vaikutusta kyseessä olevan palvelun tarjoamiseen.
 • Oikeus tehdä kantelu valvontaviranomaiselle: Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus henkilötietojen käsittelyn epäkohdista tietosuoja-asioista vastaavalle valvontaviranomaiselle.

Henkilötietojen käsittelyssä noudatetaan huolellisuutta. Tietojärjestelmien avulla käsiteltävät tiedot on suojattu asianmukaisesti. Tiedot ovat ainoastaan niiden henkilöiden saavutettavissa, joiden toimenkuvaan kuuluu käsitellä kyseisiä tietoja.

I. Palvelun evästeseloste

Kielo Office Solutions Oy käyttää verkkosivuillaan evästeitä. Evästeiden avulla voimme tarjota sinulle kohdennettuja ilmoituksia sinua kiinnostavista palveluista kun vierailet muilla sivustoilla. Lisäksi sivuilla käytettyjä evästeitä käytetään sivuston käytön sekä suorituskyvyn mittaamiseen ja verkkosivuston jatkokehityksen tueksi.