Blogi

Kielo yhteisön Pop-up @Ylistönmäki

Yhteisöllisyys. Kaikki siitä puhuvat ja paljon sitä tavoitellaan mutta mitä yhteisöllisyys oikeasti on? Ja ennen kaikkea, kuinka sitä voi luoda? Maailman vanhin viisaus on se, että yksin ei kukaan pärjää. Puhutaan sitten ihmisistä tai yrityksistä. Yhteistyö on menestymisen edellytys ja tehdäksemme hyvää yhteistyötä tarvitaan hyvää ilmapiiriä, toimivaa vuorovaikutusta ja yhteisiin asioihin osallistumista.

Meillä Kielossa on vahva tahtotila luoda asiakkaillemme toimintaympäristöä, joka tukee heidän verkostoitumistaan ja yhteistyötään. Kielo yhteisöä. Asiakasyrityksemme muodostavat yhteisön, jossa yhteistyö on helppoa ja ilmapiiri tukee menestymistä. Haluamme asiakkaidemme viihtyvän ja tuntevan olevansa osa tätä yhteisöä. Mutta yhteisöllisyyttä ei saavuteta sanoilla, se saavutetaan teoilla.

Torstaina 25.4. otimme askeleen kohti tätä tavoitettamme ja järjestimme Ylistönmäellä pop up -iltapäivän. Kutsuimme Ylistön asiakkaamme iltapäiväkahville tapaamaan naapureita, osallistumaan arvontaan ja tutustumaan yhteistyökumppaniemme tarjontaan. Paikkana toimi Ylistönmäentie 31 ensimmäisen kerroksen vapaa tila, joka saa toukokuun aikana suojiinsa uudet vuokralaiset. Yhteistyökumppanimme Pa-Ri Materia oli sisustanut tilan toimistokalusteillaan ja Eurokankaan verhoilla. Real Snacks tarjosi avokätisesti osallistujille herkullisia kaurasnackseja. Tilaisuudessa myös pyysimme asiakkailtamme ideoita ja toiveita tulevia tapahtumia silmällä pitäen.

Kävijöiden määrää emme osanneet etukäteen arvioida ja mielessä kävi jopa ajatus siitä, tuleeko tilaisuuteen ketään. Ylistö ylitti kuitenkin kaikki odotuksemme ja saimme iltapäiväkahville runsaan määrän asiakkaita. Tunnelma oli sanalla sanoen mainio. Tapahtuma oli juuri sitä mitä tavoittelimme; mukava, hyväntuulinen kahvihetki, jossa tapasimme tuttuja ja tutustuimme uusiin naapureihin.

Jos yhteisöllisyys siis edellyttää hyvää ilmapiiriä, toimivaa vuorovaikutusta ja yhteisiin asioihin osallistumista, juuri sitähän tässä tehtiin. Eikä kukaan voinut tehdä sitä yksin. Kaunis kiitos siitä asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme. Kielo yhteisö on olemassa ja sitä haluamme lähteä entistä vahvemmin tukemaan -tällaiselle porukalle on ilo järjestää tapahtumia! Tämä pop up -iltapäivä oli ensimmäinen, mutta ei taatusti viimeinen.

Yhteisöllisyysterveisin,

Katja asiakkuustiimistä

Takaisin uutisiin