Blogi

Keväinen myyntistartti Kielon verkostoitumisaamussa

Kielo Jyväskylän tämän vuoden tärkeimpiin kokonaisuuksiin kuuluu asiakasyritystemme menestyksen tukeminen uusia verkostoitumismahdollisuuksia luomalla. Kutsumme tätä agendaa Kielo yhteisön rakentamiseksi ja rakennuspalikoina käytämme asiakkaidemme yhteisten intressien etsimistä sekä uusia kohtaamismahdollisuuksia.

Olemme alkuvuoden aikana tavanneet asiakkaitamme ja tiedustelleet ahkerasti mitkä aiheet ovat heidän sydäntään lähellä. Yllätys yllätys, myynti ja sen buustaaminen ovat nousseet ilmoille lähes jokaisessa keskustelussa. Asiantuntijuutta myynnin saralla arvostetaan ja olemme valmiita oppimaan niiltä, jotka uskaltavat jakaa osaamistaan ja ajatuksiaan.

Tähän toiveeseen päätimme vastata kutsumalla paikalle myynnin huippuluokan asiantuntijan, jonka aihealue oli myös meille itsellemme vielä hämärän peitossa; Sani Leino ja Social selling verkostoitumisaamu oli valmis starttaamaan.

Maaliskuun lopulla kokoonnuimme Innova 1:n Fiilun kabinettiin 40 asiakasyrityksemme edustajan kanssa suurella mielenkiinnolla odottaen mitä aamu tuo tullessaan. LinkedIn Nearby -pääsi aluksi testiin asiakkuustiimimme kannustamana, ja verkostot laajenivat hujauksessa, kun samasta aihealueesta kiinnostuneet löysivät toisensa muutaman metrin päästä.

Itse Sani Leino veti upean infosetin avaten silmiä ja raivaten ennakkoluuloja sosiaalisen myynnin tieltä. Sanin esiintymistavan ollessa lennokas, huumorin ja positiivisen haastamisen sävyttämä, pääsi jokainen varmasti löytämään uusia näkökulmia omaan rooliinsa sosiaalisessa mediassa, ja pohtimaan haluaisiko tätä roolia kehittää.

Positiivisen kokemuksen kruunasi vielä Fiilun herkullinen aamiainen pirteine inkiväärishotteineen ja asiakkaiden meitä todella suuresti ilahduttanut palaute.

Näin ollen voimme onnellisena todeta Kielon 2019 ensimmäisen verkostoitumisaamun näyttäneen hyvin suuntaa tuleville kokoontumisille asiakkaidemme kanssa ja otamme mielellämme vastaan lisää ideoita Kielo-yhteisön tapahtumiin.

Kiitämme suuresti Sania, sekä upeita asiakkaitamme hienosta yhteisestä aamusta, ja kannustamme kaikkia lähtemään rohkeasti kokeilemaan siipiään sosiaalisen myynnin maailmassa!

Verkostoitumisterveisin,

Ronja asiakkuustiimistä

 

Takaisin uutisiin